Loading...

Έρχεται το 1ο Festival «Μυρτάρι 2016» στη Βόνιτσα


Μοιραστείτε το άρθρο...

Πλησιάζει το 1ο Festival «Μυρτάρι 2016» που θα πραγματοποιηθεί στις 20 και 21 Αυγούστου
από την Greek Soil’s Choices και τον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας.

Έτσι, με αφορμή το μεγαλύτερο φεγγάρι του καλοκαιριού έρχεται ένα διήμερο με πολλές εκπλήξεις και κύριο σκοπό την προβολή και την ανάδειξη του τόπου, την αναψυχή και την έμφαση στην ανταλλαγή επιχειρηματικών και εμπορικών ιδεών.

Η ιδέα της εκδήλωσης «Μυρτάρι 2016»

Με αφορμή το μεγαλύτερο φεγγάρι του καλοκαιριού, πάμε παραλία! Έτσι, γεννήθηκε η ιδέα της διοργάνωσης αυτής της διήμερης εκδρομής-εκδήλωσης, που θα φέρει σε επαφή τον επισκέπτη με τις ομορφιές και την αυθεντικότητα του τόπου και των ανθρώπων της Βόνιτσας.

Ο Αμβρακικός Κόλπος με την ξακουστή «γάμπαρη», οι φανταστικές παραλίες της, τα γραφικά σοκάκια της, η ομορφιά να βλέπεις το ηλιοβασίλεμα από το νησάκι της Κουκουμίτσας, το Κάστρο της (ένα κόσμημα χτισμένο σε βράχο από τον 11ο αιώνα) κάνουν τη Βόνιτσα μοναδικό προορισμό. Είναι ένα «πάντρεμα» εικόνων, βιωμάτων και γεύσεων. Είναι ανθρώπινη επικοινωνία και ανταλλαγή εμπειριών!

Το 1ο Festival “Myrtari 2016” από την εταιρία Greek Soil’s Choices και τον Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας είναι γεγονός!

Το βράδυ του Σαββάτου (20/8), δύο μέρες μετά την Πανσέληνο, η παραλία “Μυρτάρι” στη Νέα Καμαρίνα θα είναι γεμάτη παρέες, μουσικές και πολύ κέφι, για τους εκατοντάδες λάτρεις της φύσης που θα μας ακολουθήσουν δίπλα στην ακρογιαλιά μέχρι το ξημέρωμα!
Στα deck θα βρίσκεται η Dj Spery για να μας απογειώσει!

ΑΦΙΣΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Εκπλήξεις από στεριά κι από θάλασσα θα διαδέχονται η μία την άλλη μέχρι το ξημέρωμα!!
Στόχος είναι να κάνουμε τον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας έναν ελκυστικό και περιζήτητο προορισμό και οι επισκέπτες να απολαύσουν την παραμονή τους και να επιστρέψουν πίσω γεμάτοι εικόνες, εμπειρίες, γεύσεις, να μοιραστούν όλα αυτά τα βιώματα με φίλους και γνωστούς τους, διαδίδοντας ότι έζησαν κάτι μοναδικό!!

Όμως, η Βόνιτσα είναι γνωστή και για τα εξαιρετικά της προϊόντα. Για το λόγο αυτό έχουν προσκληθεί επιχειρηματίες και έμποροι που θα μας ακολουθήσουν στην εκδρομή για να γνωρίσουν αυτόν τον μαγικό τόπο, αλλά και τοπικούς παραγωγούς που θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους, σε ειδική εκδήλωση-ενημέρωση, την Κυριακή το πρωί. Στόχος είναι να γνωριστούν μεταξύ τους και να ξεκινήσουν μία συνεργασία με αμοιβαίο κέρδος. Η Βόνιτσα έχει αξιόλογες παραγωγικές μονάδες, προϊόντα με ξεχωριστές, αυθεντικές γεύσεις, που αξίζει να “ταξιδέψουν” ως την Αθήνα και να κερδίσουν το κοινό που ξέρει να επιλέγει!

Στα πλαίσια επαφών μας για τη δημιουργία destination branding για τη Βόνιτσα, κι ενώ αναμένουμε να οριστικοποιήσουν τη συμμετοχή τους σημαντικοί άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, μεταξύ άλλων έχει προσκληθεί ο κύριος Ζαχαρίας Λουδάρος (I-Dialogue, δημοσιογράφος), ενώ θα είναι μαζί μας ο κύριος Τάκης Μουζάκης (επικοινωνιολόγος) και ο κύριος Ανδρέας Σμαραγδής (φωτογράφος). Περιμένουμε ακόμα τη συμμετοχή εκπροσώπου του Ινστιτούτου Ελληνικής Γαστρονομίας, πρόεδρος του οποίου είναι ο κύριος Νίκος Φωτιάδης (executive chef, πρόεδρος του Ινστιτούτου, chef στην Τράπεζα της Ελλάδος, chef στο εστιατόριο Λίμνης Βουλιαγμένης, συγγραφέας).

Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθούν για αγορά εξοπλισμού ή κάλυψη αναγκών του ΕΠΑΛ Βόνιτσας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6934 781 922

E-mail: [email protected][email protected] 

Για να πάρετε το εισιτήριό σας πατήστε εδώ: https://www.viva.gr/tickets/festival/nea-kamarina-vonitsas/myrtari-2016/

13939293_1626558344301445_3190501500208098495_n
Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!