Loading...

“Ευρωπαϊκή γιορτή μουσικής στο Αγρίνιο”


Μοιραστείτε το άρθρο...

Μελωδίες και συναισθήματα θα γεμίσουν ξανά τις πλατείες του Αγρινίου…

Πρόκειται για έναν θεσμό του Αγρινίου, καθώς η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής ξεκίνησε να γιορτάζεται στο Αγρίνιο από το 2007 και έκτοτε έχει κερδίσει την αγάπη των κατοίκων της πόλης και όχι μόνο.

Έτσι, Η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου, ενταγμένη στο Εθνικό Δίκτυο, θα συμμετάσχει στις φετινές εκδηλώσεις, σε μια μεγάλη γιορτή, γεμάτη μελωδίες, συναισθήματα, ήχους παραδοσιακούς και σύγχρονους, σε κάθε γωνιά, σε κάθε πλατεία, πάρκο και πεζόδρομο, από τις 19 έως τις 21 Ιουνίου 2016.

Στις εκδηλώσεις του Δήμου Αγρινίου μπορούν να συμμετάσχουν ωδεία, καταστήματα μουσικών ειδών, εταιρίες ηχητικού εξοπλισμού, στούντιο ηχογραφήσεων, αίθριοι πολιτιστικών χώρων, δισκοπωλεία, μπαρ, εστιατόρια, ή ακόμα και καταστήματα με είδη ρουχισμού.

Κάλεσμα Συμμετοχής

Το κάλεσμα συμμετοχής αφορά τις εκδηλώσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν σε εξωτερικό χώρο, όπως μια πλατεία, ένα πάρκο, ένα άλσος, ένα ανοιχτό θέατρο, ή και ένα πεζόδρομο αρκεί το σημείο της επιλογής σας να μπορεί να λάβει τη σχετική άδεια χρήσης από τις αρχές (Περιφέρεια, Δήμος, Κοινότητα) και να έχει παροχή ηλεκτρισμού εφόσον είναι απαραίτητο.

Το εύρος των εκδηλώσεων μπορεί να περιλαμβάνει: μια ακουστική συναυλία από μια χορωδία, ένα σύνολο εγχόρδων, ένα υπαίθριο εργαστήρι κρουστών, μια φιλαρμονική ορχήστρα ή μια παρέλαση από παραδοσιακές τσαμπούνες.

Κάλεσμα συμμετοχής καλλιτεχνών: μουσικοί, σολίστ, Dj’s, συγκροτήματα, μουσικά σύνολα, ορχήστρες, χορωδίες.

Στείλτε τις προτάσεις μέσω email στο: [email protected] και μια αναλυτική περιγραφή της ιδέας σας (σημείο εκδήλωσης, ημερομηνία, καλλιτεχνικό πρόγραμμα)

Διεύθυνση Φιλαρμονικής: Σουλίου 18 από 16:00-21:00 Δευτέρα έως Παρασκευή
Τηλέφωνο: 2641058158

Αποστολή αιτήσεων συμμετοχής έως 10 Ιουνίου 2016

Έντυπο συμμετοχής

ENTYPO-SYMMETOXHS





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!