Loading...

“Παρουσίαση του βιβλίου «Μελετήματα του Ξηρομέρου»”


Μοιραστείτε το άρθρο...

Το σπουδαίο έργο του Αλέξανδρου Σάββα θα παρουσιαστεί στην Αθήνα…

Ακολουθεί η επίσημη πρόσκληση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου «τα Κόροντα» σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει στη Στοά του Βιβλίου (Πεσματζόγλου 5 και Σταδίου) στις 20 Ιανουαρίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7 μ.μ. με θέμα την παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξανδρου Τ. Σάββα «ΜΕΛΕΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, Ιστορικά και Λαογραφικά Στοιχεία της Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου», που εξέδωσε ο Σύλλογός μας. Την εκδήλωση συντονίζει ο πρόεδρος της ΑΙ.ΠΟ.Ε, κ. Παναγιώτης Κοντός, καθηγητής Πανεπιστημίου. 

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης
Ώρα 7.00 μ.μ.: Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων κ. Ταξιάρχη Σάββα Ώρα 7.30 μ.μ.: Χαιρετισμός επισήμων 
Ώρα 8.00 μ.μ.: Παρουσίαση του βιβλίου: 
α) από τον Ιωάννη Δημητρούκα, Ιστορικό και διδ. του Πανεπιστημίου του Μονάχου 
β) τον Χαράλαμπο Χαραλαμπόπουλο, συγγραφέα – επίτιμο πρόεδρο της Εταιρείας Ναυπακτιακών Μελετών 
Ώρα 9.15 μ.μ.: Αποφώνηση από το συγγραφέα Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διατίθεται το ως άνω βιβλίο το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «ΔΡΟΜΩΝ». 





Μοιραστείτε το άρθρο...

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!