Loading...

“Στολίστηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Καλύβια”


Μοιραστείτε το άρθρο...

Στο πνεύμα των ημερών μπήκαν και οι κάτοικοι των Καλυβίων που στόλισαν στο κέντρο του χωριού…


Η κεντρική πλατεία του χωριού γέμισε σήμερα το πρωί από παιδιά τα οποία συγκεντρώθηκαν για να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, να τραγουδήσουν και να δώσουν ευχές σε όλους τους απανταχού Καλυβιώτες…

Με πρωτοβουλία του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Καλυβίων, Γρηγόρη Τσελεπή και την συμμετοχή των μαθητών και των εκπαιδευτικών του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου, πραγματοποιήθηκε μια όμορφη εκδήλωση στην οποία δόθηκε μια χριστουγεννιάτικη και εορταστική ατμόσφαιρα!

Όλοι μαζί μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με τη χαρούμενη μουσική που ακούγονταν από τα μεγάφωνα, τοποθέτησαν στο έλατο πολλά στολίδια και γιρλάντες με πολύχρωμα φωτάκια, έγραψαν ευχές και δοκίμασαν πεντανόστιμα γλυκίσματα!

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Καλυβίων, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές των σχολείων, εύχονται σε όλους μας Χρόνια Πολλά, Καλές Γιορτές και πάντα με υγεία, αγάπη, και ανθρωπιά…






Φωτογραφίες: Γιάννης Τσελεπής
Πληροφορίες: www.kalyvia.gr




Μοιραστείτε το άρθρο...

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!