Loading...

“Ο Χάρης Ρώμας έρχεται στο Μεσολόγγι”


Μοιραστείτε το άρθρο...

Ο γνωστός ηθοποιός ενσαρκώνει τον γνωστό ήρωα του Άγγλου Θεατρικού Συγγραφέα Κάρολου Ντικενς στο έργο «Ο μαγικός κόσμος του Σκρουτζ»

Η παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου, που επισκέπτεται φέτος το Μεσολόγγι για 10η συνεχή χρονιά, παρουσιάζει τον ηθοποιό Χάρη Ρώμα, στο γνωστό έργο του Κάρολου Ντίκενς με τίτλο «Ο μαγικός κόσμος του Σκρουτζ». Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα μαγικό θέαμα στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο Μεσολογγίου, την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου. Ώρες παραστάσεων: 17:30 και 19:30.

Εισιτήρια προπωλούνται στο βιβλιοπωλείο «Πολύπλευρο» στο Μεσολόγγι και στο βιβλιοπωλείο «Τ” Αλφαβητάρι» στο Αιτωλικό. Τιμή εισιτηρίου: Προπώληση 10 ευρώ και ταμείο 12 ευρώ. * Ισχύουν εισιτήρια Ο.Γ.Α.

Ο Χάρης Ρώμας ενσαρκώνει τον γνωστό Ήρωα του Άγγλου Θεατρικού Συγγραφέα Κάρολου Ντικενς. Το έργο αυτό εγκαινιάζει μία ιδιαίτερη πρωτιά για τον γνωστό ηθοποιό, γιατί θα παίξει για πρώτη φορά σε παιδική θεατρική παράσταση! Μαζί του θα παίξουν οι ταλαντούχοι ηθοποιοί: Κατερίνα Αναστασίου, Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Μαρία Κοκολάκη και Δημήτρης Κοράκης, ενώ το δυναμικό στελεχώνουν δημοφιλής συνεργάτες όπως
ο Γιάννης Ζουγανέλης (μουσική) και ο Φώτης Μεταξόπουλος (χορευτικά). Το Θίασο επιμελύθηκε ενδυματολογικά η Σήλια Δεμίρη.

Στα τραγούδια ακούγονται οι φωνές του βαρύτονου Τίμου Σιρλατζη, και της σοπράνο Πένυς Δεληγιάννη της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Περισσότερες πληροφορίες στο κινητό 6944 283935





Μοιραστείτε το άρθρο...

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!