Loading...

Στα «κάγκελα» για τα διόδια Αγγελοκάστρου οι κάτοικοι της περιοχής


Μοιραστείτε το άρθρο...

Προχωρούν σε δυναμική κινητοποιήση για την ελεύθερη διέλευση του διοδίου ή τη κατασκευή παράπλευρης οδού.

Σε πρώτη φάση, οι πρόεδροι των χωριών Παλαιομάνινα, Ρίγανη, Στρογγυλοβούνι, Γουργιώτισσα έστειλαν υπομνήματα και επιστολές διαμαρτυρίας στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, στους Δημάρχους Αγρινίου και Ξηρομέρου και στην Αντιπεριφερειάρχη Χ.Σταρακά.

Με το υπόμνημα ζητούσαν την εξαίρεση πληρωμής στο σταθμό διοδίων Αγγελοκάστρου για τοπικές διαδρομές με ρύθμιση για τους μόνιμους κατοίκους των χωριών αυτών.

Ωστόσο, δεν πήραν απάντηση με αποτέλεσμα οι κάτοικοι των χωριών να αποφασίσουν να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017 και ώρα 11:00 το πρωί, με σκοπό την εξαίρεση πληρωμής διοδίων των μονίμων κατοίκων για τοπικές διαδρομές.

Τέλος, οι κάτοικοι υπογραμμίζουν ότι η αναγκαιότητα αυτή προκύπτει λόγω της μη ύπαρξης παράπλευρης οδού εξυπηρέτησης των μόνιμων κατοίκων κάτι που όφειλε η πολιτεία να μεριμνήσει για την κατασκευή της, αλλά και επειδή το τέλος διοδίων έχει ανταποδοτικό χαρακτήρα, ενώ στην εν λόγω περίπτωση δεν υπάρχει ωφέλεια ή ανταπόδοση παρά μόνο άδικη επιβάρυνση.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!