Loading...

Activities Messolonghi: Ζήσε την απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία στο Μεσολόγγι


Μοιραστείτε το άρθρο...

Καγιάκ στη λιμνοθάλασσα, ποδήλατο στην πόλη, τοξοβολία, πεζοπορία και mountain bike στο βελανιδοδάσος του Αρακύνθου, είναι μερικές από τις συναρπαστικές και αξέχαστες εμπειρίες που θα ζήσεις με το Activities Messolonghi.

Το Μεσολόγγι εκτός από την σπουδαία ιστορία της ηρωικής Εξόδου, των ποιητών και των παραδόσεων που απλώνονται σε όλα τα μήκη της πόλης, φημίζεται για το σπάνιο οικοσύστημα της περιοχής που προσφέρει στους επισκέπτες μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες εξερεύνησης.

Για να ζήσετε αυτή την αξέχαστη εμπειρία, το Activities Messolonghi έχει σχεδιάσει μια σειρά από υπαίθριες δραστηριότητες που συνδυάζουν βουνό και (λιμνο)θάλασσα, περιπέτεια και δράση, ιστορία και φύση, δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, για την οικογένεια, τα σχολεία και την παρέα.

Τα τελευταία χρόνια, οι δραστηριότητες, έχουν ενταχθεί σαν τουριστικό προϊόν της Ελλάδας, οπότε οι υπεύθυνοι του Activities Messolonghi καλύπτουν ένα τεράστιο κενό της περιοχής, με τεχνογνωσία και ασφάλεια πάνω από όλα. Οι δραστηριότητες υλοποιούνται με μηδενικό οικολογικό αποτύπωμα χρησιμοποιώντας ποδήλατο και καγιάκ.

Καγιάκ στην όμορφη λιμνοθάλασσα της Κλείσοβας

Ποδηλατική περιήγηση στα πιο γραφικά σημεία της πόλης

Τοξοβολία και περιήγηση στο βελανιδοδάσος του Αρακύνθου

Πεζοπορία στα ασκητήρια της Βαράσοβας και του Αγίου Νικολάου του Κρεμαστού

Mountain Bike (MTB) στα μονοπάτια του Αρακύνθου

Ποδήλατο στο Μεσολόγγι σημαίνει… Activities Messolonghi

Το Activities Messolonghi ειδικεύεται στον τομέα του ποδηλάτου, καθώς πρόκειται για μια επέκταση της επιχείρησης Escape Bikes που διατηρεί μια 20ετή παρουσία στον χώρο του ποδηλάτου και των εναλλακτικών μορφών τουρισμού στο Μεσολόγγι.

Εκτός την εμπορική δραστηριότητα, στο παρελθόν διοργάνωσε τον πρώτο αγώνα ορεινής ποδηλασίας στο βουνό του Αρακύνθου «MTB Specialized Open Cup» με δεκάδες συμμετοχές από την Αιτωλοακαρνανία και όλη την Ελλάδα.

Σε συνεργασία με τον πανελλαδικό φορέα «Bike friendly» η περιοχή έχει τοποθετηθεί στον χάρτη προωθώντας τον ποδηλατικό τουρισμό και την καλύτερη τουριστική προβολή. Το δίκτυο δίνει καλύτερη ενημέρωση στους Ευρωπαίους ποδηλάτες που διέρχονται στην διαδρομή Euro velo 8 και διαπερνά μέσα από την πόλη του Μεσολογγίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα μικρό ποσό από τις δραστηριότητες «επιστρέφεται» στις υποδομές, με τους ανθρώπους του Activities Messolonghi να τοποθετούν εθελοντικά σημάνσεις στα μονοπάτια του Αρακύνθου, προσφέροντας ένα σημαντικό κοινωνικό έργο.

Τέλος, το  Activities Messolonghi παρέχει ποδηλατικές περιηγήσεις, ενοικίαση ποδηλάτων και άμεσο σέρβις στα ποδηλατικά σας ταξίδια.

Λίγα λόγια για το Activities Messolonghi

Όλα ξεκίνησαν από το κατάστημα ποδηλάτων Escape Bikes, μια μικρή επιχείρηση, πριν από σχεδόν 20 χρόνια, που διευθύνει ο Μεσολογγίτης Άρης Σουφλής, ο οποίος λατρεύει να εξερευνεί την περιοχή, ανακαλύπτοντας νέες διαδρομές και καινούργιες δραστηριότητες.

Το Activities Messolonghi είναι η επέκταση και η εξέλιξη αυτής της επιχείρησης στον χώρο του ποδηλάτου και των εναλλακτικών μορφών τουρισμού. Μια σύγχρονη εταιρεία υπαίθριων δραστηριοτήτων που αποτελείται από «ντόπιους» που κάνουν αυτό που αγαπούν, αγαπάνε αυτό που κάνουν…

Ελάτε στο όμορφο Μεσολόγγι

να μετατρέψουμε τις διακοπές

σε μια ξεχωριστή

ταξιδιωτική εμπειρία!


Activities Messolonghi

Διεύθυνση: Βαρνακιώτη 9, Μεσολόγγι, TK 30200

Τηλ: 694 800 5537 / 2631 024770 (09:00 – 21:00)

Email: [email protected]

Website: activitiesmessolonghi.gr

Facebook: activitiesmessolonghi




Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # # # # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!