Loading...

Τα αποτελέσματα στην Αιτωλοακαρνανία στις προκριματικές εκλογές για το ευρωψηφοδέλτιο


Μοιραστείτε το άρθρο...

Με μικρή συμμετοχή αλλά με άρτια οργάνωση διεξήχθησαν χθες, Κυριακή (14/4), οι προκριματικές εκλογές για την συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ψήφισαν σε όλη τη χώρα πάνω από 63.000 ψηφοφόροι, εκ των οποίων οι 57.000 είναι παλιά και νέα μέλη και περίπου 6.000 φίλοι, με ζητούμενο την ανάδειξη των 35 υποψηφίων που θα συμπεριληφθούν στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Στην Αιτωλοακαρνανία στα κατά τόπους εκλογικά κέντρα προσήλθαν και ψήφισαν περίπου 1500 άτομα, δίχως να έχει γίνει γνωστή η διαδικτυακή συμμετοχή.

Στη Δυτική Ελλάδα φέρεται να προηγείται ο πρώην Υπουργός Πανος Κουρουμπλής ο οποίος στην Αιτωλοακαρνανία έλαβε 471 ψήφους, ενώ δεύτερος στον νομό αναδείχθηκε ο Σπύρος Μολώνης με 365 και τρίτη η Κωνσταντίνα Μπότση με 154 .

Σημειωτέον ωστόσο πως το αποτέλεσμα θα προκύψει σε επίπεδο Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και όχι περιφερειακής ενότητας.

Τα ανεπίσημα αποτελέσματα στην Αιτωλοακαρνανία

Καραγιώργου: 57
Κουρουμπλής: 471
Λάζαρης: 13
Λουριδάς: 129
Μιχαλόπουλος: 6
Μολώνης: 365
Μπότση: 154
Πατρίκιος: 2
Ρόζης: 3
Τσεκούρας: 142
Χουζούρης: 15
Ψιλοπούλου: 143




Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες:

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!