Loading...

Ξεσηκωμός αγροτών στην Αιτωλοακαρνανία


Μοιραστείτε το άρθρο...

Μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας 22 Ιανουαρίου, βιοπαλαιστές αγροτοκτηνοτρόφοι της Αιτωλοακαρνανίας, με τα τρακτέρ και τα αγροτικά τους μηχανήματα στην είσοδο ξαι στην κεντρική πλατεία Αγρινίου.

Με κάλεσμα της Ομοσπονδίας και Αγροτικών τους Συλλόγων απαιτούν άμεση ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους, μεταξύ άλλων, για μείωση του κόστους παραγωγής, κατώτερες εγγυημένες τιμές στα προϊόντα τους, αλλαγή του αναχρονιστικού κανονισμού του ΕΛΓΑ κ.ά.

Συγκέντρωση βιοπαλαιστών αγροτών και κτηνοτρόφων πραγματοποιήθηκε και στη Βόνιτσα στον κόμβο με τη Λευκάδα.

Ένταση με την αστυνομία

Ένταση προκλήθηκε πριν απο λίγη ώρα μεταξύ αγροτών και αστυνομίας, στο κέντρο του Αγρινίου και στην οδό Αναστασιάδη.

Περιπολικό είχε κλείσει τον δρόμο, μην αφήνοντας κάποια από τα τρακτέρ να περάσουν, με αποτέλεσμα αγρότες να διαμαρτυρηθούν και να ζητούν την άμεση μετακίνηση του περιπολικού.


Μάλιστα μερικοί επιχείρησαν να μετακινήσουν με τα χέρια το αστυνομικό όχημα. Τελικά το θέμα έληξε με την απομάκρυνση του υπηρεσιακού οχήματος.

Φωτογραφίες: agriniopress.gr




Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!