Loading...

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας


Μοιραστείτε το άρθρο...

Με νέα πρόσωπα ολοκληρώθηκε το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο στην Αιτωλοακαρνανία. Τρεις νέες γυναικείες υποψηφιότητες με τις Αναστασία Σακκαρέλη, Χριστίνα Φούντζουλα, Αιμιλία Γκανιάτσα και τον Γιώργο Σταμάτη στη θέση του Βασίλη Φεύγα, ρίχνεται η Νέα Δημοκρατία στη μάχη της 21ης Μαΐου. Η Παρασκευή Παπαλέξη που είχε πολιτευτεί το 2000 ολοκλήρωσε την «9άδα» του ψηφοδελτίου.

Στην ανακοίνωση όλων των ψηφοδελτίων προχώρησε η Νέα Δημοκρατία καθώς πλέον ο χρόνος για τις εκλογές της 21ης Μαΐου μετρά αντίστροφα.

Όσον αφορά στην Αιτωλοακαρνανία υποψήφιοι είναι πέντε άνδρες: οι τρεις εν ενεργεία βουλευτές ( Κώστας Καραγκούνης, Μάριος Σαλμάς και Σπήλιος Λιβανός), ο Θανάσης Παπαθανάσης που ήταν πρώτος επιλαχών το 2019 και ο Γεώργιος Σταμάτης που πολιτεύεται πρώτη φορά.

Τέσσερις είναι οι γυναικείες υποψηφιότητες, οι Γκανιάτσα Αιμιλία, Παρασκευή Παπαλέξη, Αναστασία Σακκαρέλη και Χριστίνα Φούντζουλα. Πλην της κυρίας Παπαλέξη που ήταν υποψήφια και το 2000, οι άλλες κυρίες πολιτεύονται για πρώτη φορά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «οι νέοι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, που θα διεκδικήσουν μια θέση στη Βουλή στις εκλογές τις 21ης Μαΐου είναι Πολίτες, καταξιωμένοι στις τοπικές κοινωνίες και στο επάγγελμά τους. Το αξιοσημείωτο είναι ότι το 50% του συνόλου των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας είναι νέα πρόσωπα, ενώ, ο μέσος όρος ηλικίας των νέων υποψηφίων είναι τα 44 έτη.

Oι υποψήφιοι στην Αιτωλοακαρνανία:

ΓΚΑΝΙΑΤΣΑ ΑΙΜΙΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ
ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΛΙΒΑΝΟΣ ΣΠΗΛΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
ΠΑΠΑΛΕΞΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΙΑΤΡΟΣ
ΣΑΚΚΑΡΕΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΔΔΗΕ
ΣΑΛΜΑΣ ΜΑΡΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ
ΦΟΥΝΤΖΟΥΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!