Loading...

Στο Μεσολόγγι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας για την 197η Eπέτειο από την ηρωική «Έξοδο»


Μοιραστείτε το άρθρο...

Τον Δήμαρχο Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου, Κώστα Λύρο υποδέχθηκε σήμερα,  Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023 στο Προεδρικό Μέγαρο, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα και μεταξύ των άλλων ο Κώστας Λύρος επέδωσε την επίσημη πρόσκληση προς την Πρόεδρο ώστε να παραστεί και να τιμήσει με την παρουσία της, τις εκδηλώσεις της 197ης Επετείου της Εξόδου των Ελευθέρων Πολιορκημένων που θα κορυφωθούν στις 8 και 9 Απριλίου 2023.

Ο Δήμαρχος απέδωσε ιδιοχείρως την πρόσκληση στην κ. Σακελλαροπούλου, η οποία, με τη σειρά της, αφού τον ευχαρίστησε την αποδέχθηκε με χαρά. Στη συνάντηση συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν τον Δήμο και την επικαιρότητα ενώ ο Κώστας Λύρος ευχαρίστησε την Πρόεδρο για το ενδιαφέρον που δείχνει για τον ιστορικό Δήμο της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

 

 





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!