Loading...

Αναβαθμίστηκε η οδός Ρίτσου στο κέντρο του Αγρινίου


Μοιραστείτε το άρθρο...

Άλλαξε ριζικά η εικόνα αλλά και αναβαθμίστηκε επαρκώς η οδός Ρίτσου, μια πολυσύχναστη οδός, στην «σκιά» του γηπέδου του Παναιτωλικού.

Στο δελτίο Τύπου, ο Δήμος Αγρινίου αναφέρει τα εξής:

Ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις και δόθηκε στην κυκλοφορία η οδός Ρίτσου μετά την πλήρη ανακατασκευή της. Οι εργασίες έγιναν στο πλαίσιο του έργου : «ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ – ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ» και προέβλεπαν ασφαλτοστρώσεις – πλακοστρώσεις πεζοδρομίων, σήμανση, τοποθέτηση δικτύων Η/Μ με φωτιστικά τεχνολογίας LED, αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης.

Σε όλο το εύρος του έργου κατασκευάστηκαν ράμπες πεζών ενώ τοποθετήθηκε όδευση στα πεζοδρόμια για τα άτομα με κινητικά προβλήματα.

Πρόκειται για έργα που αλλάζουν το Αγρίνιο λειτουργικά και αισθητικά όπως τόνισε ο Γιώργος Παπαναστασίου :

«Καθημερινά βλέπουμε να ολοκληρώνονται έργα που κάνουν καλύτερη τη ζωή μας, δημιουργούν ασφαλείς συνθήκες για την κυκλοφορία μικρών και μεγάλων και αναβαθμίζουν το αστικό περιβάλλον. Η ανακατασκευή της οδού Ρίτσου είναι τμήμα μια σημαντικής παρέμβασης με εκτέλεση εργασιών μεγάλης κλίμακας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για να αλλάξουμε το Αγρίνιο με έργα υποδομής».





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες:

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!