Loading...

Έλα κι εσύ φέτος στο Amfilochia Christmas Run!


Μοιραστείτε το άρθρο...

Χριστουγεννιάτικος αγώνας δρόμου για πρώτη φορά φέτος στην Αμφιλοχία! Αύριο, Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 στις 19:00, σας περιμένουμε όλους στο «μπασκετάκι» της Αμφιλοχίας (δίπλα στο λιμάνι) για να τρέξουμε ή να βαδίσουμε στη στολισμένη και φωταγωγημένη πόλη μας.

Όσοι επιθυμούν, ντύνονται με χριστουγεννιάτικες φορεσιές και κόκκινα σκουφιά του Αι Βασίλη, σκορπώντας το πνεύμα των γιορτών σε όλες τις γειτονιές!

Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε έχει συνολικό μήκος περίπου 2χλμ και διασχίζει της οδούς Γεωργίου Στράτου, Βασιλείου Καραπάνου και Χαβίνη, με αναστροφή στη διασταύρωση της πλαζ και επιστροφή μέσω του παραλιακού δρόμου για τερματισμό στην κεντρική πλατεία.

Όταν τερματίσουμε όμως, δε σημαίνει και ότι τελείωσαν όλα αφού εκεί θα μας περιμένουν τα μέλη του Γυμναστικού Συλλόγου Αμφιλοχίας «Προμηθέας» για να μας προσφέρουν μια ξεχωριστή χορευτική επίδειξη!

Η εκδήλωση είναι ανοικτή σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας ή φυσικής κατάστασης, αφού μπορείτε να επιλέξετε εσείς τον ρυθμό με τον οποίο θα κινηθείτε, αρκεί να φοράτε τα χαμόγελά σας!





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!