Loading...

Με μεγάλη συμμετοχή η γενική συνέλευση του Συνδέσμου Αιτωλοακαρνάνων Επιχειρηματιών (Ε.Ν.Α.) στο Αγρίνιο


Μοιραστείτε το άρθρο...

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022, η γενική συνέλευση του Συνδέσμου Αιτωλοακαρνάνων Επιχειρηματιών (Ε.Ν.Α.), στο χώρο της Δημοτικής Αγοράς.

Διανύσαμε μία περίοδο όπου οι συνθήκες έκαναν απαγορευτική την δια ζώσης συνάντηση των μελών οι οποίες πλέον ομαλοποιήθηκαν και επιτρέπουν την επανεκκίνηση των δράσεων του Συνδέσμου.

Πέραν της επανασύνδεσης των μελών, σκοπός της Γενικής Συνέλευσης ήταν η ανακοίνωση των εκλογών για την εκλογή νέου Δ.Σ., οι οποίες θα πραγματοποιηθούν τον Νοέμβριο του 2022.

Κατά το κλείσιμο της γενικής συνέλευσης υπήρξε ανοιχτή συζήτηση όπου αναδείχτηκαν επικαιρα ζητήματα που απασχολούν την επιχειρηματικότητα, όπως το ενεργειακό κόστος.

Μετά το πέρας ακολούθησε χαλαρή συζήτηση μεταξύ των μελών.

Τέλος, να επισημάνουμε ότι στη νέα ιστοσελίδα του Συνδέσμου, www.en-a.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για τις δράσεις και τον σκοπό, αλλά και να βρείτε πληροφορίες για εγγραφές νέων μελών.

Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ.
Του Συνδέσμου Επιχειρηματιών
Ν. Αιτωλοακαρνανίας Ε.Ν.Α.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες:

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!