Loading...

Ανακαίνιση που κάνει τη διαφορά με πλακάκια κουζίνας και πλακάκια μπάνιου TS Deco


Μοιραστείτε το άρθρο...

Το ακίνητό σας είναι μία επένδυση που μπορεί πραγματικά να σας αποφέρει σημαντικά έσοδα, αν το εκμεταλλευτείτε σωστά. Με μία καλή ανακαίνιση και αλλαγή στα πλακάκια, μπορείτε να μεταμορφώσετε ένα σχετικά παλιό διαμέρισμα σε ένα μοντέρνο και εντυπωσιακό χώρο προς ενοικίαση.

Επιλέγοντας κομψά και στυλάτα πλακάκια κουζίνας και πλακάκια μπάνιου κορυφαίας ποιότητας και υψηλής αντοχής από την TS Deco, μπορείτε να επωφεληθείτε, όχι μόνο από το πρωτοποριακό τους design που θα κάνει το διαμέρισμά σας ανάρπαστο, αλλά και από τις προνομιακές τους τιμές για να έχετε μία οικονομική αλλά πολύ κερδοφόρα ανακαίνιση.

Μαγείρεμα χωρίς απρόοπτα

Τα πλακάκια κουζίνας εξυπηρετούν διπλό σκοπό στο χώρο σας, ειδικά αν η κουζίνα βρίσκεται στον ίδιο χώρο με το σαλόνι και την τραπεζαρία. Πέρα από την εντυπωσιακή αισθητική, που θα πλαισιώσει μοναδικά το χώρο του σπιτιού σας και θα ανεβάσει την αντικειμενική του αξία, τα ειδικά σχεδιασμένα πλακάκια κουζίνας της TS Deco, είναι εξαιρετικά ανθεκτικά, κάνουν την καθαριότητα παιχνιδάκι και εξασφαλίζουν ότι θα τα βρείτε ακριβώς όπως τα αφήσατε όταν φύγει ο ενοικιαστής.

Με την υψηλή τους αντοχή, χάρη στην ειδική κατασκευή τους, τα πλακάκια κουζίνας που θα βρείτε σε οικονομικές τιμές στην TS Deco αντιστέκονται σε φθορά από την καθημερινή χρήση, ενώ καθώς αφορούν χώρο στον οποίο γίνεται μαγείρεμα και αναπόφευκτα φεύγουν πιτσιλιές από σάλτσες και λάδια, δεν λεκιάζουν και καθαρίζουν πολύ εύκολα με ένα βρεγμένο πανί, για να είναι πάντα σαν καινούργια.

Καθαριότητα και υγιεινή

Πλακάκια τοποθετούνται διαχρονικά και στα μπάνια, εξασφαλίζοντας εύκολο καθάρισμα και μείωση της φθοράς κατά την καθημερινή χρήση. Όταν κάνουμε μπάνιο ή πλένουμε τα δόντια ή τα χέρια μας, νερά μπορεί να πέσουν στο πάτωμα, όπως επίσης και όταν καθαρίζουμε τα είδη υγιεινής. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που τα μπάνια πάντα έχουν πλακάκια, για να καθαρίζουν εύκολα με ένα απλό σφουγγάρισμα και να λάμπουν σαν καινούργια.

Αν επιθυμείτε να ανακαινίσετε το σπίτι σας και να δημιουργήσετε ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα που θα εντυπωσιάσει τους ενοικιαστές, τα οικονομικά και εξαιρετικά ανθεκτικά πλακάκια μπάνιου της TS Deco σας εξασφαλίζουν κορυφαία αισθητική με μεγάλη διάρκεια ζωής.





Μοιραστείτε το άρθρο...

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!