Loading...

Γιορτή πίτας στις 16 Οκτωβρίου στην Ανάληψη Θέρμου


Μοιραστείτε το άρθρο...

Παραδοσιακές πίτες σε δέκα διαφορετικές γεύσεις, βραστό, ψητά και άλλες τοπικές λιχουδιές με την συνοδεία ζωντανής δημοτικής μουσικής θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν οι επισκέπτες της Αναλήψεως.

Πρόκειται για μια ακόμη δραστηριότητα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Οι Φίλοι του Μουσείου Ορεινής Τριχωνίδας” που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στην Ανάληψη με ώρα έναρξης 11:00 πμ.

Οι επισκέπτες εκτός θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν παραδοσιακές πίτες και άλλες τοπικές λιχουδιές, καθώς επίσης και να περπατήσουν στα μονοπάτια του χωριού. Παράλληλα, οι μικροί φίλοι θα ασχοληθούν με αθλοπαιδιές.

Στην ανακοίνωσή του ο Πολιτιστικός Σύλλογος αναφέρει μεταξύ άλλων: “Η Ανάληψη είναι ένας τόπος μαγικός και χρειάζεται την προβολή και την ανάδειξη και σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η δραστηριότητα αυτή”.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!