Loading...

Έπεσαν οι υπογραφές, εκταμιεύονται τα χρήματα για την αποκατάσταση του ΧΥΤΑ


Μοιραστείτε το άρθρο...

Υπογράφτηκε από τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα η σχετική απόφαση για τη χρηματοδότηση του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου με το ποσό 600.000,00€, για τα έργα αποκατάστασης, αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού του ΧΥΤΑ Μεσολογγίου.

Ο Δήμαρχος, Κώστας Λύρος, σε δηλώσεις του χαρακτήρισε την σημερινή ημέρα, ημέρα δικαίωσης ενός αγώνα που κράτησε πολλούς μήνες.

«Πρόκειται για μια πάρα πολύ σημαντική εξέλιξη διότι με την Κυβερνητική δέσμευση που γίνεται πράξη ο Δήμος μας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα απαλλαχθεί οριστικά και αμετάκλητα από έναν προβληματικό ΧΥΤΑ. Επιπροσθέτως και σε συνάρτηση με τον ευρύτερο σχεδιασμό μας και την ανακύκλωση, ο Δήμος μας πλέον εκσυγχρονίζεται και θα αποκτήσει για πρώτη φορά μια σωστή και ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων

Τα παραπάνω δεν θα μπορούσαν να υλοποιηθούν, με την ίδια επιτυχία, χωρίς την πολύτιμη αρωγή του Αν. Υπουργού, Στέλιου Πέτσα αλλά και τη συνδρομή των τοπικών μας Βουλευτών, Κώστα Καραγκούνη και Μάριου Σαλμά.

Ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες του Δήμου μας συνδράμοντας ουσιαστικά στην εξασφάλιση της χρηματοδότησης για τα αναγκαία έργα στο ΧΥΤΑ Μεσολογγίου.

Βοήθησαν, έτσι, στην εμπέδωση της εμπιστοσύνης των πολιτών έναντι του Κράτους και το σημαντικότερο στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας των πολιτών μας».

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!