Loading...

Ο Γεώργιος Μπαμπινιώτης στον τόπο καταγωγής του, τη Μπαμπίνη Ξηρομέρου (vid)


Μοιραστείτε το άρθρο...

Ο διακεκριμένος καθηγητής και πρώην υπουργός, Γεώργιος Μπαμπινιώτης επισκέφθηκε τον τόπο καταγωγής του, τη Μπαμπίνη Ξηρομέρου με αφορμή το Ιστορικό Συνέδριο «Η Μπαμπίνη στο διάβα των αιώνων» – Τι δήλωσε στον χαιρετισμό του!

Τον τόπο καταγωγής τους και τις ρίζες του, δεν ξεχνά ο Γεώργιος Μπαμπινιώτης ο οποίος την Κυριακή 7 Αυγούστου 2022 επισκέφθηκε τη Μπαμπίνη Ξηρομέρου για να λάβει μέρος στο Ιστορικό Συνέδριο του χωριού, χαιρετώντας τις εργασίες με συγκίνηση για την αποδοχή του κόσμου.

Ο κ. Μπαμπινιώτης από νωρίς συνομίλησε με τους συντοπίτες στην πλατεία του χωριού και αποχώρησε με τη λήξη του συνεδρίου.

Ακολουθεί ο χαιρετισμός του καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην υπουργού παιδείας κ. Γιώργου Μπαμπινιώτη στο Ιστορικό Συνέδριο ”Η Μπαμπίνη στο διάβα των αιώνων” που πραγματοποιήθηκε στις 7 Αυγούστου 2022.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψή του στη Μπαμπίνη Ξηρομέρου:





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!