Loading...

«Όνειρο Ζωής»: Εγκαινιάστηκε το νέο κατάστημα του Κώστα Τρικαλινού στο Μεσολόγγι


Μοιραστείτε το άρθρο...

Με την παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος με είδη γάμου και βάπτισης «Όνειρο Ζωής» που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τις καλόγουστες διακοσμήσεις και την καλαίσθητη βιτρίνα του στο κέντρο του Μεσολογγίου.

Μέσα σε ένα μικρό διάστημα λειτουργίας, το «Όνειρο Ζωής» έχει καταφέρει να κάνει πραγματικότητα δεκάδες όνειρα ανθρώπων, έχοντας έως τώρα οργανώσει περισσότερες από 50 τελετές βάπτισης και γάμου.

Ο Κώστας Τρικαλινός και οι συνεργάτες του, δημιούργησαν έναν όμορφο και εντυπωσιακό χώρο στην «καρδιά» του Μεσολογγίου, στην οδό Σταυροπούλου 1, όπου θα βρείτε καινοτόμες ιδέες και τα καλύτερα προϊόντα που έχουν σχέση με είδη γάμου και βάφτισης, με το έμπειρο προσωπικό να περιμένει να αναλάβει με ένα φανταστικό τρόπο την οργάνωση του μυστηρίου ή της εκδήλωσή σας συνδυάζοντας πάντα οικονομικά πακέτα, ποιότητα, φαντασία, τεχνογνωσία και μεράκι για ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Το επίσημο ταξίδι του καταστήματος ξεκίνησε την Κυριακή (10/7) με τα εγκαίνια όπου φίλοι και γνωστοί, τίμησαν με την παρουσία τους τον επιχειρηματία Κώστα Τρικαλινό, θέλοντας να τον στηρίξουν σε αυτό το νέο επιχειρηματικό βήμα και να του ευχηθούν καλές δουλειές!

Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια (photos: Δημήτρης Κουφός, aixmi-news.gr):





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!