Loading...

Ένα «Όνειρο Ζωής» με είδη γάμου και βάφτισης έγινε πραγματικότητα στο Μεσολόγγι


Μοιραστείτε το άρθρο...

Το νέο κατάστημα «Όνειρο Ζωής» άνοιξε τις πόρτες του και ζωντάνεψε τον κεντρικό δρόμο του Μεσολογγίου με θεματικές βιτρίνες και ιδιαίτερα είδη γάμου και βάφτισης για όλα τα γούστα!

Το δικό του «Όνειρο Ζωής» έκανε πραγματικότητα ο Κώστας Τρικαλινός και οι συνεργάτες του δημιουργώντας έναν όμορφο και εντυπωσιακό χώρο στην καρδιά του Μεσολογγίου, στην οδό Σταυροπούλου 1.

Στο κατάστημα θα βρείτε καινοτόμες ιδέες και τα καλύτερα προϊόντα που έχουν σχέση με είδη γάμου και βάφτισης, με το έμπειρο προσωπικό να περιμένει να αναλάβει με ένα φανταστικό τρόπο την οργάνωση του μυστηρίου ή της εκδήλωσή σας συνδυάζοντας πάντα οικονομικά πακέτα, ποιότητα, φαντασία, τεχνογνωσία και μεράκι για ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Επίσης, σε έναν όμορφο και φιλικό χώρο μπορείτε να βρείτε διάφορα είδη δώρου και διακόσμησης, αλλά και εποχιακά προϊόντα που με την ανεπιτήδευτη κομψότητα και την πρωτοτυπία τους μαγνητίζουν το βλέμμα κάθε πελάτη.

Η προσωπική  εξυπηρέτηση και η προσοχή στην λεπτομέρεια είναι η εγγύηση που ζητάτε, για να εμπιστευθείτε τους ειδικούς στην διακόσμηση και να κάνετε το δικό σας «Όνειρο Ζωής» πραγματικότητα!

 

Info
Όνειρο Ζωής
Διεύθυνση: Σταυροπούλου 1
Facebook: Όνειρο Ζωής
Τηλέφωνο: 2631028130, 6988535074





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!