Loading...

Άλλαξε ριζικά η εικόνα του Δημοτικού Σχολείου Πενταλόφου!


Μοιραστείτε το άρθρο...

Μαθητές, γονείς και εθελοντές άλλαξαν ριζικά τον περιβάλλοντα χώρο του σχολείου με τη φύτευση νέων δέντρων, αλλά και με όμορφες τοιχογραφίες που κοσμούν το κτίριο.

Σε μια προσπάθεια ευπρεπισμού του Δημοτικού Σχολείου Πενταλόφου προχωρά το τελευταίο διάστημα ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων σε συνεργασία με ενεργούς πολίτες, καθώς μετά τις εντυπωσιακές ζωγραφιές στους τοίχους εξωτερικά του κτιρίου, πραγματοποίησε και εθελοντική δεντροφύτευση με τη συμμετοχή πολλών παιδιών και εθελοντών του χωριού. Πρόκειται για μια εκτεταμένη παρέμβαση αφού προηγουμένως μηχανήματα απομάκρυναν τα πεύκα που είχαν πάρει επικίνδυνες κλίσεις.

Πλέον, το προαύλιο ομόρφυνε και αναμένεται να υποδεχθεί με ασφάλεια και ζωντάνια μαθητές, γονείς κι εκπαιδευτικούς τη νέα σχολική χρονιά.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Δημοτικό Σχολείο έχει χαρακτηριστεί ως Ειδικό – Πειραματικό, κάτι όμως που δεν αποτυπώνεται στην πράξη καθώς δεν υπάρχει ο απαιτούμενος εξοπλισμός για σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας που ορίζει η λειτουργία των πρότυπων και πειραματικών σχολείων.

Δείτε φωτογραφίες από τις εθελοντικές εργασίες και την σημερινή εικόνα του σχολείου:





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες:

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!