Loading...

Παρεμβάσεις στο γήπεδο του Αγίου Ιωάννη Ρηγανά


Μοιραστείτε το άρθρο...

Άναψαν τα φώτα στο γήπεδο του Αγ. Ιωάννη Ρηγανά μετά τις εργασίες αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού του δικτύου ηλεκτροφωτισμού με την τοποθέτηση ιστών με προβολείς LED.

Παράλληλα είναι σε εξέλιξη οι διαδικασίες για την τοποθέτηση χλοοτάπητα και η δημιουργία περιμετρικά αρδευτικού δικτύου προκειμένου να ρυθμίζεται η θερμοκρασία του γηπέδου και να επιτυγχάνεται η ασφαλής λειτουργία των χώρων.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου επισκέφθηκε το γήπεδο μαζί με τον Αντιδήμαρχο Ευθύμιο Γρίβα και συζήτησαν για τις παρεμβάσεις με τον πρόεδρο του ΑΟ Ρηγανά Α. Κοσμά και τον γεν. γραμ. Κ. Ιωάννου.

«Με ένα σημαντικό πρόγραμμα αναβαθμίζουμε σταδιακά τους αθλητικούς χώρους του Δήμου Αγρινίου. Συνεχίζουμε μια μεγάλη προσπάθεια αποδίδοντας έργα υποδομής στους συμπολίτες μας. Με τους προβολείς θα μπορούν μικροί και μεγάλοι να αθλούνται και τις βραδινές ώρες ενώ σύντομα θα τοποθετηθεί χλοοτάπητας. Αποδεικνύουμε έμπρακτα το ενδιαφέρον μας για τις αθλητικές υποδομές και τη στήριξη μας σε όσους αθλούνται», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!