Loading...

Η «καρδιά» της ΑΕΚ Μεσολογγίου χτυπά και στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας


Μοιραστείτε το άρθρο...

Με τις καλύτερες αναμνήσεις στις «αποσκευές» της αναχώρησε για την Ισλανδία η νεαρή αμυντικός Anja Brown που μέχρι πρότινος αγωνίζονταν με την ΑΕΚ Μεσολογγίου, αφήνοντας μάλιστα τις καλύτερες εντυπώσεις στους παράγοντες και τις αθλήτριες της γυναικείας ομάδας της Αιτωλοακαρνανίας.

Λίγοι μήνες δανεισμού στην ΑΕΚ Μεσολογγίου ήταν αρκετοί για να «δεθεί» η Anja Brown με την πόλη του Μεσολογγίου, τη διοίκηση και τις συμπαίκτριες της ομάδας.

Η αποχώρησή της, μετά τη λήξη του δανεισμού, έγινε σε βαρύ κλίμα, ωστόσο η ίδια κατά την άφιξη στην πρωτεύουσα της Ισλανδίας, το Ρέικιαβικ, φόρεσε τα κιτρινόμαυρα και ύψωσε το κασκόλ της ομάδας θέλοντας να στείλει το μήνυμα ότι ακόμη και στη μακρινή Ισλανδία δεν θα ξεχάσει ποτέ το Μεσολόγγι και τους ανθρώπους της.

Μπορεί το πέρασμα της να ήταν σύντομο από την ΑΕΚ Μεσολογγίου, ωστόσο η 19χρονη παίκτρια τούς κέρδισε όλους με τον χαρακτήρα της, το πάθος της και την αγωνιστικότητα της.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!