Loading...

Forum Τριχωνίδας: Αντίστροφη μέτρηση για το αναπτυξιακό συνέδριο της Αιτωλοακαρνανίας


Μοιραστείτε το άρθρο...

Στην πρωτεύουσα της Αρχαίας Αιτωλικής Συμπολιτείας το Θέρμο θα διεξαχθεί το αναπτυξιακό πολύσυνέδριο Forum Τριχωνίδας από 11-13 Μαρτίου 2022 με εκλεκτούς ομιλητές, πολιτιστικές δράσεις, ξεναγήσεις σε αξιοθέατα και γενικά έναν αναπτυξιακό χαρακτήρα για τη Τριχωνίδα και το νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Η τριήμερη εκδήλωση ανοίγει τις πύλες της την Παρασκευή 11 Μαρτίου και ώρα 19.00 με τα εγκαίνια ενώ τέλει της συνδιοργάνωσης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Θεσμικής Υποστήριξης του Εμπορικού Συλλόγου Θέρμου. Την αιγίδα του Forum Τριχωνίδας έχει το Ελληνοβουλγαρικό Επιμελητήριο και το Γενικό Προξενείο του Ελ Σαλβαδόρ.

Πρόκειται για ένα δυναμικό γεγονός που κατά την διάρκεια του τριημέρου θα γίνει ακόμη δυναμικότερο λόγω των υψηλών προσκεκλημένων, των σπουδαίων εισηγητών και των καινοτόμων δράσεων που περιλαμβάνει στο πρόγραμμα του.

Την Παρασκευή 11 Μαρτίου θα παραστεί και θα παρέμβει ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης ενώ στους εισηγητές της πρώτης μέρας ξεχωρίζουν ο πρ. Υπουργός Χρήστος Βερελής, ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου Βασίλης Φωτάκης, ο Πρόεδρος του Ελληνοβουλγαρικου Επιμελητηρίου Παναγιώτης Κουτσικος, ο τέως Διευθυντής του Υπουργού Μεταφορών και Αιτωλοακαρνανίας Σταύρος Καραγκούνης και η παρέμβαση από την Αμερική της Ιδιοκτήτριας του καναλιού της Ομογένειας New Greek TV Γιάννας Νταρίλη.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου ΕΔΩ





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!