Loading...

Απίστευτο: Ο Γ. Βαρεμένος διακόπτει πολιτική συζήτηση για να μεταδώσει το σκορ του Παναιτωλικού! (vid)


Μοιραστείτε το άρθρο...

Χαμός επικράτησε ξαφνικά το πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής, όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος, διέκοψε την πολιτική συζήτηση για να μιλήσει για… τον Παναιτωλικό.

«Σε απόγνωση τα νοικοκυριά από την ακρίβεια», γράφει η λεζάντα που συνοδεύει τη συζήτηση στο πάνελ εκπομπής του καναλιού KONTRA, όμως τα λόγια του Γιώργου Βαρεμένου αναφέρονται στον… Παναιτωλικό. Κι όμως, δεν πρόκειται για λάθος της εκπομπής, αφού ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διακόπτει τον εαυτό του για να μεταδώσει τα αποτελέσματα αγώνα ποδοσφαίρου.

«Εμείς τηρούμε μια στάση, και εγώ προσωπικά, μια στάση υπεύθυνη, απέναντι στο μέλλον αυτής της χώρας. Ακούστε, μη με διακόπτετε», είναι τα τελευταία λόγια του Γιώργου Βαρεμένου που σχετίζονται με το ζήτημα της ακρίβειας, πριν κάνει μία μακράς διάρκειας παύση, για να επανέλθει λέγοντας: «Δυστυχώς, δυστυχώς, ο Παναιτωλικός έφαγε…» και συνεχίζοντας με σχόλια για το πώς η ομάδα έχασε από τον Ολυμπιακό σε αγώνα με τους παρισταμένους να γελούν. Η Ομάδα Αλήθειας της ΝΔ «τσίμπησε» το απόσπασμα με το ειρωνικό σχόλιο: «Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν παίζει με το μέλλον αυτής της χώρας».

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα:

Tο σχόλιο του Γιώργου Βαρεμένου σχετικά με το βίντεο:

” Εντάξει παιδιά, δεν υπάρχει ακρίβεια επειδή εγώ πήγα να δω τον Παναιτωλικό στο γήπεδο “Καραϊσκάκης”…. Μην πλησιάζετε όμως σε βενζινάδικο, γιατί είστε πολύ σπίρτα και υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς.

Σε σούπερ-μάρκετ να πηγαίνετε μόνο για selfies, γιατί μόνος του ο υπουργός Ανάπτυξης δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στο σπορ αυτό. “





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!