Loading...

Αλπικό τοπίο στα χωριά της ορεινής Ναυπακτίας – Μάχη για τη διάνοιξη των δρόμων (vid)


Μοιραστείτε το άρθρο...

Στα κατάλευκα έχουν «ντυθεί» τα χωριά της ορεινής Ναυπακτίας με τους προέδρους των Κοινοτήτων και εθελοντές κατοίκους να δίνουν τη μάχη του αποχιονισμού και της διάνοιξης των δρόμων.

Πανέμορφες εικόνες έχει δημιουργήσει το πέρασμα του χιονιά από τα ορεινά χωριά της Ναυπακτίας, τα οποία παράλληλα δοκιμάζονται από τη σφοδρή χιονόπτωση που έχει προκαλέσει προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Στον δρόμο Γαρδίκι – Γραμμένη Οξυά από χθες, Κυριακή 23 Ιανουαρίου, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γαρδικίου κ. Γιάννης Βασιλείου, μαζί με κατοίκους και χειριστές μηχανημάτων δίνουν μια μεγάλη μάχη για τη διάνοιξη των δρόμων, την απομάκρυνση κλαδιών και την προσπάθεια να μην εγκλωβιστούν τα χωριά και οι κάτοικοι.

Τα ίδια φαινόμενα παρατηρούνται στα χωριά Κλεπά και Λιβαδάκι με τους κατοίκους να κάνουν έκκληση ώστε να παρέμβουν οι τοπικές αρχές στις προσπάθειες αποχιονισμού.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!