Loading...

Συμβουλές για την αποφυγή εξαπάτησης πολιτών από τον Σ.Λ.Φ.Ε.Ε. Αγρινίου & Περιχώρων


Μοιραστείτε το άρθρο...

Με αφορμή περιστατικά εξαπάτησης πολιτών (ιδιωτών και επαγγελματιών) από διάφορους επιτήδειους, οι οποίοι  με το πρόσχημα ότι τηλεφωνούν από λογιστικό γραφείο, ζητούν προσωπικά στοιχεία  (στοιχεία ταυτότητας, κωδικούς πρόσβασης, ΑΦΜ) και στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών (ΙΒΑΝ, αριθμό τραπεζικής κάρτας, κωδικούς e-banking), σας ενημερώνουμε τα εξής:

  • Ο λογιστής σας δεν θα βάλει ποτέ κάποιο τρίτο πρόσωπο να σας ζητήσει –μέσω τηλεφώνου – ευαίσθητα προσωπικά σας δεδομένα, όπως π.χ. κωδικούς taxis.
  • Σε καμία εργασία του ο λογιστής δεν χρειάζεται τους κωδικούς πρόσβασης στους τραπεζικούς σας λογαριασμούς (e-banking).
  • Όταν λαμβάνεται emailαπό τον λογιστή σας με το οποίο σας ζητά προσωπικά στοιχεία επιβεβαιώστε ότι η διεύθυνση του email ανήκει στον λογιστή σας.

Η τηλεφωνική επικοινωνία και η ηλεκτρονική αλληλογραφία (email) έχουν βοηθήσει τα τελευταία δύο χρόνια να αποφύγουμε τον συγχρωτισμό στα γραφεία μας και τις άσκοπες μετακινήσεις των πολιτών. Ας προσπαθήσουμε λοιπόν αυτές τις μορφές επικοινωνίας να τις διατηρήσουμε ασφαλείς αποφεύγοντας τους απατεώνες. Σε κάθε περίπτωση απάτης εναντίον σας να ενημερώνετε άμεσα τις αστυνομικές αρχές.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Σ.Λ.Φ.Ε.Ε.Αγρινίου &Περιχώρων

Πρόεδρος:  ΤάσοςΠροβίδας

Αντιπρόεδρος:  Φρένια Καμμένου

Γ. Γραμματέας:  Αθανάσιος Ρηγογιάννης

Ταμίας:  Ορέστης Κωνσταντινίδης

Μέλος:  Χρήστος Κορδολαίμης





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες:

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!