Loading...

Η ΟΣΥΝ ζητά από την Περιφέρεια την ασφαλτόστρωση των χωματόδρομων στα χωριά της ορεινής Ναυπακτίας


Μοιραστείτε το άρθρο...

Μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου της ορεινής Ναυπακτίας παραμένει με χωμάτινους δρόμους, με την Ομοσπονδία Συλλόγων Ναυπακτίας να κάνει δημόσια έκκληση προς τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη και τους αρμόδιους Αντιπεριφερειάρχες για την άμεση ασφαλτόστρωση κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει του χειμώνα.

Αναλυτικά η επιστολή :

Κύριε Περιφερειάρχη,
Επανερχόμαστε με τα θέματα που αφορούν την Ναυπακτία και ειδικότερα τα χωριά και τις διαδρομές:
Πέρκος – Περίστα 3,5 χλμ, Κλεπά – Λειβαδάκι 3,5 χλμ, Κλεπά – Δενδροχώρι 5 χλμ, Διασταύρωση Αμπελακιώτισας Άνω Χώρας μέχρι διασταύρωση Ελευθέριανης Χόμωρης μέσω Πόδου 11 χλμ, Καλλονή – Κριάτσι 6 χλμ, Σκάλα – Νεόκαστρο και Νεόκαστρο – Διασταύρωση Παλαιοπύργου Στύλιας όπου είναι τα μοναδικά χωριά που οι δρόμοι ακόμα δεν είναι ασφαλτοστρωμένοι.

Επίσης σας παρακαλούμε να δημοπρατηθούν τα προγραμματισμένα έργα Γραμμένη Οξυά – Όρια Νομού Φθιώτιδας, Λεύκα – Μανδρινή και Καλλονή – Κυδωνιά.

Όπως γνωρίζεται τα τελευταία δυο χρόνια λόγω covid πολλοί κάτοικοι διαμένουν όλο το χρόνο η σχεδόν όλο το χρόνο στον τόπο τους και σ αυτά τα χωριά ειδικά το χειμώνα η πρόσβαση σχεδόν είναι αδύνατη.

Κύριε Περιφερειάρχη
Εκ μέρους της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ναυπακτίας και όλων των πολιτιστικών Συλλόγων αυτών των χωριών σας παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειες σας στον προγραμματισμό για την ασφαλτόστρωση και των τελευταίων χωριών της Ναυπακτίας. Σας ευχαριστούμε για την εποικοδομητική συνεργασία.

Για το Κεντρικό Συμβούλιο της
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

Η Πρόεδρος Δήμητρα Δημαδάμα
Η Γραμματέας Ιωάννα Πια





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!