Loading...

Σε κοντέινερ οι μαθητές του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Μεσολογγίου!


Μοιραστείτε το άρθρο...

Να δοθεί άμεσα λύση στο στεγαστικό πρόβλημα του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Μεσολογγίου ζητά ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων καθώς η νέα σχολική χρονιά θα βρει τους μαθητές σε προκάτ αίθουσες.

Με εθελοντικές εικαστικές παρεμβάσεις προσπαθούν οι καθηγητές του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Μεσολογγίου να ομορφύνουν τις τρεις προκατασκευασμένες αίθουσες στον προαύλιο χώρο του 2ου Γενικού Λυκείου Μεσολογγίου και να δώσουν μια καλλιτεχνική πινελιά στους… χώρους διδασκαλίας!

Κραυγή απόγνωσης από τον Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων που ζητά άμεσα να λυθεί το στεγαστικό πρόβλημα του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Μεσολογγίου με την συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Μεσολογγίου:

Η νέα σχολική χρονιά βρίσκει το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Μεσολογγίου να συστεγάζεται με πέντε αίθουσες στο 2ο Γενικό Λύκειο Μεσολογγίου και τρεις προκατασκευασμένες αίθουσες στον προαύλιο χώρο του σχολικού συγκροτήματος.

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Μεσολογγίου ευχαριστεί ιδιαίτερα τους Καθηγητές Εικαστικών του σχολείου μας, κ. Γεώργιο Τσάτσο και κ. Νικόλαο Ντούμα για την εθελοντική εικαστική παρέμβασή τους στις προκάτ αίθουσες, που με αγάπη προσέφεραν στα παιδιά μας.

Ζητούμε άμεσα να λυθεί το στεγαστικό πρόβλημα του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Μεσολογγίου με την συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων (Δήμος, Περιφέρεια) και θα είμαστε αρωγοί στην κατεύθυνση αυτή.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή σχολική χρονιά στους μαθητές/τριες, εκπαιδευτικούς, γονείς και κηδεμόνες!





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!