Loading...

Παιδικό πάρτυ: 4 βήματα που θα σας βοηθήσουν


Μοιραστείτε το άρθρο...

Πλησιάζουν τα γενέθλια του παιδιού σας και εσείς έχετε ξεκινήσει τις πυρετώδεις διαδικασίες του να οργανώσετε ένα διασκεδαστικό πάρτυ στο σπίτι.

Η αλήθεια είναι πως η οργάνωση δεν είναι απλό θέμα ακόμη και για ένα πάρτυ για ενηλίκους. Πόσο μάλλον για ένα παιδικό πάρτυ στο οποίο πρέπει να βρείτε τρόπους για να διασκεδάσουν τα παιδιά και να φύγουν ευχαριστημένα στο τέλος.

Είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω σίγουρα θα σας βοηθήσουν.

1. Επιλέξτε ημερομηνία και ώρα
Ένα πρώτο σημαντικό βήμα είναι να επιλέξετε την ημερομηνία και την ώρα για το πάρτυ. Εδώ θα πρέπει να προσέξετε η ημέρα και η ώρα να συμβαδίζουν με τα προγράμματα των παιδιών. Ανάλογα με την ηλικία τους μπορεί να έχουν συγκεκριμένες δραστηριότητες σε συγκεκριμένες ώρες.

2. Budget
Μην κάνετε το λάθος να παραλείψετε το να θέσετε ένα budget. Υπολογίστε πόσα χρήματα νιώθετε άνετα να διαθέσετε, έχοντας κατά νου και τον αριθμό των καλεσμένων. Να θυμάστε πως μπορεί να προκύψουν και έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει στην αρχή, οπότε βάλτε ένα κάπως μεγαλύτερο όριο εξαρχής.

3. Προσκλήσεις
Έχει έρθει η ώρα να φτιάξετε τις προσκλήσεις. Όμως, πριν από αυτό, πρέπει να έχετε αποφασίσει ποιους θα καλέσετε. Φυσικά, τον πρώτο λόγο εδώ έχει το παιδί σας (και στη συνέχεια μπορείτε να θέσετε όρια, ανάλογα και με το διαθέσιμο budget). Αν τα παιδιά που θα καλέσετε έχουν αδέλφια, αλλά δεν έχετε το χώρο ή τα χρήματα για να καλέσετε και αυτά, μπορείτε να εξηγήσετε στους γονείς ότι οι καλεσμένοι θα είναι περιορισμένοι (ειδικά τώρα με την υγειονομική κατάσταση που επικρατείο αριθμός των καλεσμένων δεν μπορεί να είναι πολύ μεγάλος ούτως ή άλλως). Μπορείτε να φτιάξετε δημιουργικές προσκλήσεις (με fun σχέδια και σχήματα) μαζί με το παιδί σας, για να περάσετε και διασκεδαστικές στιγμές μαζί κατά τη διάρκεια της οργάνωσης!

4. Φαγητό
Το φαγητό που θα σερβίρετε είναι εξίσου σημαντικό. Τα παιδιά λατρεύουν την πίτσα, τα σαντουιτσάκια, αλλά και τα burgers! Όταν θα κάνετε τα ψώνια για το πάρτυ, περάστε από το κρεοπωλείο που εμπιστεύεστε και αγοράστε μερικά μπιφτέκια, αλλά μην περιοριστείτε σε αυτά. Στο κρεοπωλείο https://roussis.com.gr/ θα βρείτε επίσης σουβλάκια, κοτομπουκιές και άλλα κρεατικά -όλα να είναι εξαιρετικής ποιότητας- που θα σας εξυπηρετήσουν για το μενού σας. Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε σε αυτό και μερικά λαχανικά, αλλά και να ρωτήσετε αν κάποια παιδιά έχουν διατροφικούς περιορισμούς ή αλλεργίες! Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να βρείτε εναλλακτικές λύσεις, οπότε καλό είναι να το γνωρίζετε από νωρίς.





Μοιραστείτε το άρθρο...

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!