Loading...

Δύο εκδηλώσεις θα φιλοξενήσει το Αιτωλικό το τελευταίο Σάββατο του Σεπτέμβρη


Μοιραστείτε το άρθρο...

Το όμορφο, ιστορικό και γραφικό Αιτωλικό ανοίγει την φιλόξενη αγκαλιά του για δύο εκδηλώσεις το προσεχές Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021 που αναμένεται να προσελκύσουν αρκετό κόσμο από την ευρύτερη περιοχή.

Η καθιερωμένη «Γιορτή Ψαριού» θα λάβει χώρα και φέτος με επίκεντρο την πλατεία και τα γύρω γραφικά σοκάκια και τηρουμένων των πρωτοκόλλων για την αποφυγή διάδοσης της νόσου Covid 19. Σε αυτή την Γιορτή με πρωταγωνιστή τα τοπικά μας προϊόντα και συνοδεία ορχήστρας είστε όλοι καλεσμένοι.

Παράλληλα νωρίτερα την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί με κάθε επισημότητα η τελετή αποκαλυπτηρίων της προτομής του οπλαρχηγού Γεώργιου Καραϊσκάκη. Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για τον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Παναγίας, εκεί όπου έγινε τον Απρίλη του 1824 η δίκη του ήρωα της Ελληνικής Επανάστασης. 





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!