Loading...

Χτύπησε «κόκκινο» με 500.000+ επισκέπτες τον μήνα Αύγουστο η ιστοσελίδα iAitoloakarnania.gr !


Μοιραστείτε το άρθρο...

Αποχαιρετούμε το καλοκαίρι με ρεκόρ επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα iAitoloakarnania.gr καθώς τον μήνα Αύγουστο οι επισκέπτες μας ξεπέρασαν το μισό εκατομμύριο!!!

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα στοιχεία της Google Analytics, η ιστοσελίδα iAitoloakarnania.gr σημείωσε νέα μεγάλη αύξηση επισκεψιμότητας με 519.371 προβολές σελίδας και τους μοναδικούς αναγνώστες να φθάνουν τους 251.515 χρήστες.

Ο μήνας των διακοπών, των θρησκευτικών εορτών και των πανηγυριών μας, αποτέλεσε αιχμή του δόρατος για την ιστοσελίδα μας που δεν σταμάτησε να προβάλλει τα αξιοθέατα του νομού, τα εξωκλήσια και τις εορτές τους, τα πανηγύρια και τα έθιμα του τόπου, τις σημαντικότερες ειδήσεις και τις διακρίσεις ανθρώπων της Αιτωλοακαρνανίας.

Αυτή η προσπάθεια της συντακτικής μας ομάδας επιβραβεύθηκε από χιλιάδες αναγνώστες που τοποθετούν πλέον το iAitoloakarnania.gr στις κορυφαίες ιστοσελίδες όχι μόνο του νομού αλλά της δυτικής Ελλάδας, μια ακόμη επιτυχία που γεμίζει δύναμη να συνεχίσουμε στο ταξίδι της ενημέρωσης με ισχυρή άποψη και κυρίως αγάπη και προσφορά για το νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Έτσι θα πορευτούμε και στο μέλλον. Από εμάς στο iAitoloakarnania.gr, ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς!

Τα αναλυτικά νούμερα επισκεψιμότητας

Οι 10 κορυφαίες χώρες που διαβάζουν 

Το πιο δημοφιλές άρθρο για τον μήνα Αύγουστο

 





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!