Loading...

Αφιέρωμα στον Κωστή Παλαμά σε επετειακή εκδήλωση στο Αργυρό Πηγάδι Θέρμου


Μοιραστείτε το άρθρο...

Ο Σύνδεσμος Αργυροπηγαδιτών Τριχωνίδας και ο Σύλλογος Καλών Τεχνών Πάτρας “Κωστής Παλαμάς” τιμούν τα 200 χρόνια από την Εθνική Παλιγγενεσία με ένα ειδικό αφιέρωμα στον μεγάλο εθνικό ποιητή μας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Ιουλίου 2021 και ώρα 7:30μμ στο Αργυρό Πηγάδι Θέρμου, με ομιλητή τον Καθηγητή Δρ. Θεόδωρο Μαλλιά και σε απαγγελία την Δρ. Φανή Χρονίδου στο προαύλειο του Κέντρου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποιήσεις και Ανάδειξης της Πολιτιστικής Κληρονομιάς Ορεινών Χωριών.

Στη ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές αναφέρουν:

Το Πνεύμα του ’21 μέσα από το έργο του μεγάλου Εθνικού μας Ποιητή Κωστή Παλαμά και η συμβολή του στην ιστορική συνέχεια του Γένους των Ελλήνων
Μια ξεχωριστή εκδήλωση στο Αργυρό Πηγάδι του Δήμου Θέρμου.
Μια ιδιαίτερη τιμή για τα μικρά ορεινά χωριά, καταφύγια διωκομένων στη διάρκεια της Τουρκοκρατίας, φυτώρια της Κλεφτουριάς και ορμητήρια του Αγώνα για την Ελευθερία”.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!