Loading...

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε την έκθεση «Μνήμη Κ. Χατζόπουλου»


Μοιραστείτε το άρθρο...

Την Δημοτική Πινακοθήκη Αγρινίου επισκέφθηκε, ιδιωτικώς-χωρίς κάμερες, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου προκειμένου να περιηγηθεί στην έκθεση «Μνήμη Κ. Χατζόπουλου» – Τι έγραψε με ιδιόχειρο σημείωμα στο βιβλίο επισκεπτών!

Κατά την επίσκεψή της στο Αγρίνιο για τις επετειακές εκδηλώσεις της 11ης Ιουνίου, η κα. Σακκελαροπούλου φρόντισε να επισκεφθεί την Δημοτική Πινακοθήκη για να απολαύσει την έκθεση «Μνήμη Κ. Χατζόπουλου».

Συγκεκριμένα, ξεναγήθηκε στον χώρο από τον καλλιτεχνικό διευθυντή, σπουδαίο Αγρινιώτη ζωγράφο, Χρήστο Γαρουφαλή τον οποίο άλλωστε ευχαρίστησε και για το αντίγραφο του έργου του «Πορφυρό βλέμμα» που της είχε προσφέρει ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου όταν την επισκέφθηκε για να την προσκαλέσει στις επετειακές εκδηλώσεις αλλά και για τον πίνακα «Βραχωρίτικη μνήμη» που της προσέφερε ο Δήμαρχος κατά την Τελετή Ανακήρυξης της σε Επίτιμη Δημότη .

Τις εντυπώσεις της για την έκθεση η Πρόεδρος της Δημοκρατίας τις αποτύπωσε στο ιδιόχειρο σημείωμα στο βιβλίο επισκεπτών σημειώνοντας: «Ο Κωσταντίνος Χατζόπουλος, νομικός, ποιητής, λογοτέχνης, κοινωνικός διανοητής, υπήρξε μια σπουδαία προσωπικότητα, άξιο τέκνο του Αγρινίου και η πόλη ως αντίδωρο, του αφιερώνει αυτή την αξιόλογη έκθεση στη δημοτική πινακοθήκη για να θυμούνται οι παλιοί και να διδάσκονται οι νεότερες γενιές. Θερμά συγχαρητήρια στη Δημοτική Αρχή και στη διεύθυνση της Πινακοθήκης για την υλοποίηση της έκθεσης, ειδικά αυτή την εμβληματική χρονιά για την πατρίδα μας».

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι αρχείου από την Έκθεση που είναι σε εξέλιξη:





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!