Loading...

Αναστέλλεται η απόφαση μετεγκατάστασης μεταναστών στο Μεσολόγγι


Μοιραστείτε το άρθρο...

Για αναστολή της απόφασης του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής κάνει λόγο ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με την Νέα Δημοκρατία κ. Κώστας Καραγκούνης, κατόπιν επικοινωνίας του με τα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του βουλευτή:

Ο βουλευτής με την ΝΔ κ. Κώστας Καραγκούνης ενημερώθηκε σήμερα το πρωί από τα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη ότι αναστέλλεται η απόφαση του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής για μετεγκατάσταση μεταναστών και στα δεύτερο ξενοδοχείο της πόλης του Μεσολογγίου. Ο σχεδιασμός ο οποίος είχε εκπονηθεί από το αρμόδιο Υπουργείο θα αναθεωρηθεί και εντός των επομένων 20 ημερών θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις για τις νέες αποφάσεις.

Ο κ. Καραγκούνης από χθες είχε τονίσει σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε τόσο με τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής όσο με άλλα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη ότι πρέπει οι σχετικές αποφάσεις που έχουν παρθεί να ανασχεδιαστούν διότι είναι προφανές ότι σε κάθε πόλη και σε κάθε τόπο πρέπει να ληφθούν υπόψη οι επιμέρους ιδιαιτερότητες.

Ο κ. Καραγκούνης εξήγησε ότι δεν μπορούν και τα δύο ξενοδοχεία της πόλης να φιλοξενήσουν μόνο μετανάστες διότι σε αυτήν την περίπτωση δεν θα μπορούσε να φιλοξενηθεί κανένας άλλος, ούτε τουρίστας, ούτε λοιποί ταξιδιώτες.

Ο κ. Καραγκούνης ήταν σε συνεχή και συντονισμένη επικοινωνίας με τον δήμαρχο της Ι.Π του Μεσολογγίου κ. Κώστα Λύρου και με συντονισμένες δράσεις ενημέρωσαν τόσο τον αρμόδιο Υπουργό όσο και τα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη για την κατάσταση στο Μεσολόγγι και έτσι φτάσαμε στο σημερινό αποτέλεσμα.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!