Loading...

Κλειστά όλα τα σχολεία του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου μέχρι την Τετάρτη 12 Μαΐου


Μοιραστείτε το άρθρο...

Με απόφαση του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστα Λύρου, όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και τα ειδικά σχολεία του Δήμου θα παραμείνουν κλειστά έως την Τετάρτη 12 Μαΐου 2021.

Με την υπ’ αριθμ. 613/2021 απόφαση του Δημάρχου όπου λαμβάνονται υπόψη το ΦΕΚ της 8ης Μαΐου, οι διατυπωμένες απόψεις αρμοδίων εκπροσώπων φορέων όπως της Διοίκησης του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, του Ιατρικού Συλλόγου Αιτωλ/νίας, της εκπαιδευτικής κοινότητας και της εισήγησης του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας, αποφασίζεται η διακοπή των μαθημάτων των σχολείων έως την Τετάρτη οπότε και θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης.

«Ο Δήμος και η Επιτροπή Υγείας από την προηγούμενη εβδομάδα και συνεκτιμώντας όλα τα δεδομένα εισηγήθηκαν την αναστολή του ανοίγματος των σχολείων. Μπρος στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και την διασπορά που είναι μεγάλη ακόμη και στην εκπαιδευτική κοινότητα με στάση ευθύνης αποφασίσαμε να μην ανοίξουν τα σχολεία μέχρι την Τετάρτη. Η υγεία των μαθητών και των εκπαιδευτικών πρέπει να προασπιστεί. Καλώ όλους τους συνδημότες να επιδείξουν την μέγιστη δυνατή προσοχή», τόνισε ο Κώστας Λύρος.

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου





Μοιραστείτε το άρθρο...

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!