Loading...

Και του χρόνου στη Superleague ο Παναιτωλικός – «Κάηκε» το Αγρίνιο μετά τη νίκη παραμονής!


Μοιραστείτε το άρθρο...

Μια πολύτιμη εντός έδρας νίκη με 1-0 κόντρα στη Ξάνθη πέτυχε ο Παναιτωλικός που χάρη στο χρυσό γκολ του Νίκου Βέργου στα τελευταία λεπτά του αγώνα εξασφάλισε την παραμονή του στην πρώτη κατηγορία.

Σε ένα ματς θρίλερ με τη Ξάνθη να κρατά για 83′ την παραμονή στην κατηγορία, οι παίκτες του Δέλλα κατάφεραν μετά από συνεχόμενη πίεση να κερδίσουν πέναλτι με τον Νίκο Βέργο να το εκτελεί και να δίνει το πολύτιμο τέρμα παραμονής στην ομάδα του Αγρινίου. 

Ένας πανικός επικράτησε με το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης τόσο εντός του αγωνιστικού χώρου, όσο και εκτός όπου εκατοντάδες οπαδοί του Παναιτωλικού πανηγύρισαν με την ψυχή τους στους δρόμους τη νίκη και την παραμονή της ομάδας, ελπίζοντας ότι μετά τη ψυχοφθόρα χρονιά που είχαν, η επόμενη θα είναι αρκετά καλύτερη.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!