Loading...

SafeSouvenir: Κάλεσμα προς τις τουριστικές επιχειρήσεις, φορείς και ιδιώτες


Μοιραστείτε το άρθρο...

Γνωρίζοντας την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά τουριστικών προϊόντων και ενθυμημάτων λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή της διασποράς της νόσου του COVID-19 και την συνεπαγόμενη πτώση του τζίρου της αγοράς και της αλυσίδας παραγωγής και εφοδιασμού, θα θέλαμε να προτείνουμε την ιδέα ενός εξειδικευμένου marketplace, το οποίο με τη χρήση όλων των διαθέσιμων σύγχρονων τεχνολογιών θα μπορούσε να αποτελέσει το μέσο για ασφαλείς αγορές τουριστικών προϊόντων από τοπικές επιχειρήσεις σε συνεργασία με τις επιχειρήσεις διαμονής, εστίασης και ταχυμεταφορών.

Η βασική ιδέα είναι ότι η αγορά τουριστικών προϊόντων μπορεί να αναπτυχθεί περιμετρικά των επιχειρήσεων διαμονής και εστίασης  και στον ψηφιακό κόσμο, όπως και στον πραγματικό. Η δημιουργία ενός τέτοιου πλέγματος, εκτός από το άμεσο όφελος προς τις εμπορικές επιχειρήσεις, μπορεί ακόμη να αποφέρει προστιθέμενη αξία και στο προϊόν της φιλοξενίας και της εστίασης.

Το όνομα του project είναι “SafeSouvenir“, και φιλοδοξεί να αποτελέσει την πύλη εξερεύνησης της τοπικής αγοράς, και παραγγελίας τουριστικών προϊόντων και ενθυμυμάτων με βάση την περιοχή διαμονής και κίνησης του εκάστοτε επισκέπτη. Μέσω αυτήσ θα μπορούν να πραγραματοποιηθούν προγραμματισμένες αγορές, παραλαβές ή παραδόσεις, κάτι που θα περιόριζε τα φαινόμενα συνωστισμού στα εμπορικά καταστήματα, τους κινδύνους που εγγυμονούν, αλλά και τον φόβο που αποπνέουν ειδικά προς τις ομάδες υψηλού κινδύνου.

Όσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες του project και να συμμετάσχουν με οποιονδήποτε τρόπο, μπορούν να επικοινωνούν στην διεύθυνση [email protected] και να αποστείλουν αίτηση ένταξης στην ομάδα του SafeSouvenir στο Facebook (https://www.facebook.com/groups/1416374655377091). Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λειτουργήσει και server στο Discord.

Μια πρωτοβουλία της Astarte Media & Labs.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!