Loading...

«Αυτόπτης Μάρτυρας» στην Πολιορκία του Μεσολογγίου


Μοιραστείτε το άρθρο...

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης μας μεταφέρει με μοναδικό τρόπο στα τραγικά γεγονότα της Πολιορκίας του Μεσολογγίου, μέσα από τα μάτια του αγωνιστή της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, Νικολάου Κασομούλη.

Με αφορμή τα 200 Χρόνια Ανεξαρτησίας 1821-2021, ο Ρένος Χαραλαμπίδης συμμετέχει στο μεγάλο αφιέρωμα του NEWS 24/7 και αφηγείται σπάνιες ιστορίες της επανάστασης μέσα από το podcast “Αυτόπτης Μάρτυρας”.

Με αφηγητή τον Ρένο Χαραλαμπίδη, “ζωντανεύουν” για το κοινό τα σημαντικότερα γεγονότα της επανάστασης μέσα από τα ημερολόγια των αγωνιστών του 1821.

Στο πρώτο επεισόδιο ο Ρένος Χαραλαμπίδης με τον δικό του μοναδικό τρόπο “σκηνοθετεί” και αποκαλύπτει τα τραγικά γεγονότα της Πολιορκίας του Μεσολογγίου, μέσα από τα μάτια του Μακεδόνα αγωνιστή, Νικόλαου Κασομούλη.

Θα ακολουθήσουν άλλα δύο επεισόδια για την Πολιορκία του Μεσολογγίου.

Ετοιμαστείτε για ένα συναρπαστικό ακουστικό ταξίδι στην ελληνική ιστορία!





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!