Loading...

Πως επιλέγουμε εταιρικά δώρα;


Μοιραστείτε το άρθρο...

Ένα ημερολόγιο δεν είναι ένα οποιοδήποτε δώρο, είναι ένα αντικείμενο το οποίο μένει στον χρόνο και συνεισφέρει στον παραλήπτη του με την οργάνωση που του προσδίδει στην καθημερινότητα του, βοηθώντας τον να διεκπεραιώσει τις καθημερινές του δουλειές, υποχρεώσεις, επαγγελματικές και προσωπικές συναντήσεις και γενικότερα τα ραντεβού που κανονίζει στην καθημερινότητα του!

Για έναν πελάτη η χρηματική αξία που χαρακτηρίζει το δώρο είναι μηδαμινής σημασίας, καθώς υπάρχουν αλλά στοιχεία που μπορούν να μετατρέψουν ένα οικονομικό, χαμηλής αξίας δώρο σε πολύτιμο αγαθό, όπως ακούμε συχνά τη φράση «η σκέψη μετράει» ή «η κίνηση μετράει» έτσι και στα εταιρικά δώρα η σκέψη και η κίνηση είναι μεγαλύτερης σημασίας.

Παράλληλα, τέτοια οικονομικά προσιτά δώρα όπως ημερολόγια, ατζέντες, στύλο και κούπες αποτελούν τα πιο ιδιοφυή εταιρικά δώρα καθώς συμβάλλουν στην διαφήμιση και την προβολή της ίδιας της εταιρίας, αφού αποστέλλοντας ένα δώρο υπενθυμίζουν και ενισχύουν την παρουσία τους στον πελάτη, προσδίδοντας ταυτόχρονα μια θετική χροιά στην προηγούμενη συνεργασία που ενδεχομένως υπήρχε, αλλά ειδικότερα σε κάθε επόμενη που μπορεί να υπάρξει. Παρόλα αυτά δεν διαφημίζονται μόνο στον ίδιο τον πελάτη αλλά και σε πιο ευρύ κοινό γενικότερα, καθώς οι πελάτες μπορεί να μιλήσουν για την εταιρία αυτή σε γνωστούς ή φίλους, και να την διαφημίσουν οι ίδιοι. Γενικότερα τα εταιρικά δώρα επιλέγονται πρωτίστως ανάλογα με την πρακτική και χρηστική τους αξία, και σε δεύτερο χρόνο ανάλογα με την αντίστοιχη χρηματική τους, γι’αυτο θα μπορούσε να είναι κάλλιστα ένα ημερολόγιο το ιδανικό δώρο. Από άποψη χρηστικότητας είναι αδιαμφισβήτητα το πρακτικότερο αντικείμενο!

Στις μέρες μας τα δώρα έχουν αποκτήσει μια καίρια θέση στον κόσμο των επιχειρήσεων, με πάρα πολλές εταιρίες παγκοσμίως να δραστηριοποιούνται επαγγελματικά σε κατασκευές και πωλήσεις μικρών δώρων όπως είναι τα ημερολόγια, τα σημειωματάρια, τα στυλό και οι κούπες . Τα εταιρικά δώρα είναι ένας έμπρακτος τρόπος αναγνώρισης της προσφοράς του παραλήπτη στην συνολική επιχειρηματική δραστηριότητα και πολλές φορές προσφέρονται προκειμένου να επιτευχθεί ενδυνάμωση των σχέσεων και για να φανεί η εκτίμηση της επιχείρησης προς τον πελάτη της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.. Πλέον η αποστολή τους ως δώρα έχει καθιερωθεί στον επαγγελματικό χώρο ως μια παράδοση απόδειξης καλών σχέσεων!

Τέλος, μην ξεχνάτε ότι να δώρο θα πρέπει να εντυπωσιάσει, όντας πρωτότυπο και μοναδικό, και να αποτελεί χρηστικό αντικείμενο στον παραλήπτη του που δεν θα το βαρεθεί, δεν θα τον κουράσει, και ταυτόχρονα θα τον κάνει να σας θυμάται κάθε φορά που θέλει να κάνει μια παρόμοια αγορά. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι μεγάλο και λαμπερό, ούτε θέλει πολύ σκέψη,, αντιθέτως ενα μικρό, φορητό και πρακτικό αντικείμενο είναι πολύ πιο χρήσιμο και αποτελεί την ιδανική λύση δώρου.
Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες:

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!