Loading...

Στο «κόκκινο» η Αμφιλοχία με 50 ενεργά κρούσματα!


Μοιραστείτε το άρθρο...

Στις «κόκκινες» περιοχές ο Δήμος Αμφιλοχίας μετά την επιβαρυμένη επιδημιολογική εικόνα – Θλιβερή επιβεβαίωση του iAitoloakarnania.gr που μέρες πριν είχε μεταφέρει την ανησυχητική κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή της Αμφιλοχίας.

Η αύξηση των κρουσμάτων που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στην Αιτωλοακαρνανία αφορά κυρίως την περιοχή του Δήμου Αμφιλοχίας, με αποτέλεσμα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς να ανακοινώνει ότι ο Δήμος Αμφιλοχίας εντάσσεται στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου του υγειονομικού χάρτη, δηλαδή στο «κόκκινο».

Μάλιστα όπως ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς τα ενεργά κρούσματα στην Αμφιλοχία ανέρχονται πλέον σε 50, όταν την προηγούμενη εβδομάδα αυτά δεν ξεπερνούσαν τα 15. Έτσι πλέον τίθενται σε εφαρμογή όλα τα σχετικά μέτρα που προβλέπονται στον υγειονομικό χάρτη για τις περιοχές που εντάσσονται στην κατηγορία του «Αυξημένου Κινδύνου». Τα μέτρα αυτά ξεκινούν να ισχύουν από σήμερα μέχρι τις 8 Μαρτίου.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!