Loading...

Πλημμύρισαν τα κοιμητήρια σε Αστακό και Νεοχώρι!


Μοιραστείτε το άρθρο...

Η ισχυρή νεροποντή πλημμύρισε ακόμη και κοιμητήρια του νομού, με τα μνήματα να γεμίζουν νερό και τους οικείους να στέλνουν απεγνωσμένα μηνύματα ύστατου σεβασμού της πολιτείας προς τους εκλιπόντες.

Οι τεράστιοι όγκοι νερού που έχουν πέσει το τελευταίο εικοσιτετράωρο έχουν δημιουργήσει απέραντες λίμνες σε χωράφια, σε οδικά δίκτυα, κοινόχρηστους χώρους, αλλά ακόμη και σε κοιμητήρια!!!

Οι εικόνες ντροπής που καταγράφηκαν από την πρόσφατη κακοκαιρία είναι στα κοιμητήρια του Αστακού και του Νεοχωρίου Μεσολογγίου, με τους οικείους των εκλιπόντων να βλέπουν τα μνήματα μέσα στο νερό χωρίς να μπορούν να τους επισκεπτούν.

Αρκετοί αντέδρασαν δημόσια με μηνύματα οργής και απόγνωσης προς τις αρμόδιες υπηρεσίες που εισπράττουν τα αντίστοιχα τέλη και δεν μπορούν να διατηρήσουν ασφαλείς και καθαρούς τους χώρους ταφής των συγγενών τους.

Κοιμητήριο Νεοχωρίου

Κοιμητήριο Αστακού

 





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!