Loading...

Το χριστουγεννιάτικο διαδικτυακό χωριό ήρθε στο Δήμο Αμφιλοχίας!


Μοιραστείτε το άρθρο...

Στο Δήμο Αμφιλοχίας, μπορεί τα φετινά Χριστούγεννα να είναι διαφορετικά αλλά θα είναι εξίσου εντυπωσιακά!

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας και του διαδικτύου, όλα τα παιδιά του Δήμου μας θα έχουν τη δυνατότητα μέσα από τον υπολογιστή τους, το τάμπλετ ή το κινητό τους, να ταξιδέψουν στο μοναδικό Χριστουγεννιάτικο Διαδικτυακό anti–covid Χωριό που έχει στηθεί στην ιστοσελίδα μας. Ανοίγοντας τη σελίδα www.dimosamfilochias.gr, κάνοντας «κλικ» στην εικόνα «Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Διαδίκτυο» και χρησιμοποιώντας τον κωδικό amfil.xmas20, μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν με ασφάλεια ένα πλούσιο και διασκεδαστικό θέαμα εντελώς δωρεάν, που προσφέρει το Κέντρο Κοινωνικής Ανάπτυξης του Δήμου Αμφιλοχίας.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Η πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη, με πιλοτική προβολή 5 & 6 Δεκεμβρίου (16:00 έως 22:00), το κοινό όμως θα μπορεί να την δει κανονικά καθώς και όλο το θέαμα από τις 12 Δεκεμβρίου έως τις 3 Ιανουαρίου 2021. Θα λειτουργεί αδιάλειπτα για 16 ώρες το 24ωρο ενώ από τις 16:00 έως τις 22:00 η σύνδεση θα είναι ζωντανή. Αυτές τις 6 ώρες τα παιδιά θα μπορούν να απολαύσουν ένα πλούσιο χριστουγεννιάτικο ψυχαγωγικό και δημιουργικό πρόγραμμα φτιαγμένο από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους. Θα μπορούν να επικοινωνήσουν, να συμμετέχουν ενεργά, να παίξουν, να δημιουργήσουν, να χαρούν.

Κάντε «κλικ» στον Άι-Βασίλη για να δείτε το Christmas (covid–free) village στο YouTube!





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!