Loading...

Η διαστημική ομορφιά της λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου


Μοιραστείτε το άρθρο...

Ο Ιάπωνας αστροναύτης που μας χάρισε αυτό μαγικό στιγμιότυπο, έμεινε «άφωνος» από την διαστημική ομορφιά και τα παιχνίδια της φύσης γύρω από τη λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου.

Η SpaceX του Έλον Μασκ, ξεκίνησε στα μέσα του περασμένου μήνα την δεύτερη της επανδρωμένη αποστολή για λογαριασμό της NASA, περνώντας μάλιστα πάνω από τη λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου.

Τρεις Αμερικανοί αστροναύτες και ένας Ιάπωνας, αναχώρησαν από την πλατφόρμα εκτόξευσης της Φλόριντα με προορισμό τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, περνώντας πάνω από τη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου.

Κατά την διάρκεια του ταξιδιού, ο αστροναύτης Σοΐτσι Νογκούτσι, απαθανάτισε τη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου από το διάστημα, κοινοποιώντας την μάλιστα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

«Εκπληκτικό! Μεσολόγγι!» έγραψε στην ανάρτηση του ή το «Το Μεσολόγγι που κόβει την ανάσα» σε ελεύθερη μετάφραση…

Δείτε την εικόνα:





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!