Loading...

Απάντηση του Αντιδημάρχου Ν. Καραπάνου σε δημοσιεύματα του Φιλοζωϊκού Συλλόγου «Ελπίδα»


Μοιραστείτε το άρθρο...

Από το γραφείο του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πρόνοιας και Ανάπτυξης Νίκου Καραπάνου τονίζονται τα εξής μετά από δημοσιεύματα του συλλόγου «Ελπίδα»:

Επειδή το ψέμα έχει «κοντά ποδάρια» και καθώς η κακοήθεια, η προκατάληψη και το βόλεμα δεν έχουν θέση στο λεξιλόγιό μου και επειδή αυτές οι έννοιες έχουν βρει ”θαλπωρή’’ στον σύλλογό σας, θέλω να σας πληροφορήσω και να πληροφορήσω όλους όσους νοιάζονται, ότι δεν πρόκειται να ανεχτούμε να κρατάτε όμηρο έναν ολόκληρο Δήμο μέσω του μανδύα της φιλοζωίας σας. Είναι σίγουρο ότι «δεν ανακαλύψατε την Αμερική́».

Θέλω να σας καταστήσω σαφές, εξαρχής, πως σε ετούτη τη δημοτική αρχή δε «θα παίζει μπαλίτσα» κανένας με τα λεφτά́ των δημοτών, κάνοντας στειρώσεις και «τρώγοντας» κροκέτες . Μπορεί́ έτσι να σας είχαν μάθει… Να ξεμάθετε……!!!

Όσο για την αντιπαράθεση που επικαλείστε, θα γνωρίζετε, βέβαια, ότι αποτελεί υποχρέωσή μου, για όσο μου έχει δοθεί η εντολή της προάσπισης των συμφερόντων των συμπολιτών μου αλλά και των αδέσποτων, έχοντας την νομική και ηθική ευθύνη για αυτά!!

Θα ήταν συνετό από μέρους σας να ενημερώσετε τους συμπολίτες σας:

Πόσες στειρώσεις κάνατε και που δίνατε λογαριασμό́;
Πόσες τροφές παίρνατε και πόσες έπαιρναν οι άλλες φιλοζωικές και οι φιλόζωοι που φροντίζουν αδέσποτα του Δήμου μας;
Σας προκαλώ να πείτε δημόσια, πόσες τροφές παίρνατε κάθε μήνα από ιδρύσεως σας και πόσες οι άλλες φιλοζωικές ή φιλόζωοι και γιατί́ τους είχατε στην απέξω;; Καθώς και πόσες στειρώσεις κατ’ έτος και ποιος τις διαχειρίζονταν; Επίσης πόσα χρήματα κατ’ έτος για ιατροφαρμακευτική́ περίθαλψη και ποιος τα διαχειρίζονταν;

Θα σας πω ενδεικτικά́ και διαψεύστε με αν μπορείτε:

  • 2018: 40 τσουβάλια επί́ συνόλου 40, η φιλοζωική́ «ΕΛΠΙΔΑ»,
  • 2019: 40 τσουβάλια επί συνόλου 40, η φιλοζωική́ «ΕΛΠΙΔΑ»
  • 2020: 57 τσουβάλια η φιλοζωική “Ελπίδα “….και λόγω κορωνοϊού αύξηση στα 88

Από́ αυτά́ σταδιακή́ μείωση η φιλοζωική “Ελπίδα” για να κατανεμηθούν ισομερώς στο σύνολο των φροντιζόμενων ζώων ανά φιλοζωική ή σε φιλόζωους, βάσει των μικροτσίπ που έχουν περιέλθει στη γνώση και στα αρχεία του Δήμου. Αλήθεια πόσα αδέσποτα έχετε δηλωμένα στον Δήμο από́ αυτά που στειρώνετε και ταΐζετε στη Μοτίβο;; Στο «νόμιμο» χώρο που διατηρείτε;;;

Στειρώσεις; 2019: 250, 2020: 315 και τρέχει για το 2021 νέος διαγωνισμός για νέες στειρώσεις και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και για πάνω από 100 σακιά τροφής τον μήνα!!!!

Τι ποσά δαπανήθηκαν για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη;

  • Το 2019: 1.500 €
  • Το 2020: 6000 € τα οποία διαχειριστήκατε και φροντίσατε μέσα σε τρεις μήνες να τα εξανεμίσετε κάνοντας νοσηλείες των 200 και 400 €!
  • Tο 2021: 6000 €

Δυστυχώς για εσάς γνωρίζω πλέον και ας άργησα λίγο!!!

Στην διάθεσή́ σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση με έγγραφα και παραστατικά!!!

Τα δικά σας τα περιμένω ακόμη!!!!

Νίκος Κ. Καραπάνος

Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας και Ανάπτυξης
Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!