Loading...

Tablets σε γυμνάσια και λύκεια παρέδωσε ο Δήμος Αμφιλοχίας


Μοιραστείτε το άρθρο...

Ανταποκρινόμενος στις ανάγκες που προέκυψαν λόγω τηλεκπαίδευσης, ο Δήμος Αμφιλοχίας παρέδωσε  tablets στους διευθυντές γυμνασίων και λυκείων για χρήση από μαθητές οι οποίοι δεν διαθέτουν συσκευή για σύνδεση στο διαδίκτυο.

Οι ηλεκτρονικές συσκευές παραδόθηκαν από τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, Μακρή Σεραφείμ, σύμφωνα με τα γραπτά αιτήματα που είχαν υποβληθεί προς τη Σχολική Επιτροπή.

Τα tablets θα διανεμηθούν στη μαθητική κοινότητα από τη διεύθυνση του σχολείου σύμφωνα με κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια, προκειμένου να διευκολυνθεί η πρόσβασή τους στην διαδικτυακή πλατφόρμα, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Ο Δήμος Αμφιλοχίας, πιστός στις υποσχέσεις του προς την εκπαιδευτική κοινότητα – μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς -, στηρίζει σε κάθε ανάγκη, και ειδικά στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε, τα σχολεία μας και τη νέα γενιά.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!