Loading...

Έργα συντήρησης ύψους 6 εκατ. ευρώ στο επαρχιακό δίκτυο της Ναυπακτίας


Μοιραστείτε το άρθρο...

Με υπογραφή του Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριου Φαρμάκη μπαίνουν μπροστά σημαντικά έργα στην περιοχή της Ναυπακτίας.

Εκτεταμένες παρεμβάσεις συντήρησης ξεκινούν σύντομα σε τμήματα των επαρχιακών οδών της Ναυπακτίας, καθώς την Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, προχώρησε στην υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου, προϋπολογισμού 6 εκατ ευρώ.

Οι εργασίες που πρόκειται να εκτελεστούν αφορούν κυρίως στην άμεση αποκατάσταση βλαβών των οδοστρωμάτων και συντήρηση ασφαλτοταπήτων, στην εκτέλεση χωματουργικών –τεχνικών εργασιών και οδοστρωσίας, στην αντιμετώπιση ελλείψεων της οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης, στην αποκατάσταση των κατεστραμμένων μεταλλικών στηθαίων και του υπόλοιπου εξοπλισμού ασφαλείας της οδού.

Με την συγκεκριμένη εργολαβία, στο πλαίσιο του έργου «συντήρηση Τμημάτων των Επαρχιακών Οδών : 17η, 21η, 23η, 24η, 25η και 43η περιοχής Ναυπακτίας» θωρακίζεται το επαρχιακό οδικό δίκτυο στην ευρύτερη περιοχή της Ναυπάκτου, τόσο για την αντιμετώπιση της καθημερινότητας όσο και έκτακτων αναγκών που τυχόν προκύπτουν για όσο διάστημα η εργολαβία παραμένει ενεργή.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!