Loading...

Επιτυχής ευρωπαϊκή επαναξιολόγηση του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα»


Μοιραστείτε το άρθρο...

Το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» για πέμπτη συνεχή φορά αξιολογήθηκε από την Ευρωπαϊκή Πλατφόρμα για θέματα κοινωνικής Αποκατάστασης (E.P.R.), που εδρεύει στις Βρυξέλλες, προκειμένου να διατηρήσει την πιστοποίηση άριστης πρακτικής EQUASS Excellence, που κατέχει από το 2008.

Η διαδικασία αξιολόγησης διενεργήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου, 1 και 2 Οκτωβρίου 2020, μέσω διαδικτύου, λόγω των μέτρων που ισχύουν για τη προστασία της δημόσιας υγείας, στις Εκπαιδευτικές Μονάδες στο Μεσολόγγι και στο Αγρίνιο αντίστοιχα.

Αποτέλεσμα της αξιολόγησης υπήρξε η απόκτηση για πέμπτη συνεχή φορά του EQUASS Excellence και που μας ανακοινώθηκε στις 9 Νοεμβρίου 2020.

Η πιστοποίηση αυτή απονέμεται σε κέντρα στην Ευρώπη που παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες κοινωνικής αποκατάστασης και στοχεύει να δεσμεύσει τα κέντρα αυτά για τη συνεχή βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό τους σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» εξακολουθεί να είναι το μοναδικό κέντρο στην Ελλάδα που έχει τη συγκεκριμένη πιστοποίηση.

Ευχαριστούμε θερμότατα όλους όσους με μεγάλο ενδιαφέρον και ευαισθησία στηρίζουν το έργο μας και συμμετείχαν στη διαδικασία της αξιολόγησής μας συμβάλλοντας έτσι στη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων ποιοτικών υπηρεσιών που αφορούν στα άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες.

Με ιδιαίτερη τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»
Μεσολόγγι – Αγρίνιο





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες:

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!