Loading...

Καταγγελίες φιλόζωων για χυδαία επίθεση από τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου


Μοιραστείτε το άρθρο...

Σοβαρές καταγγελίες από τον Σύλλογο Προστασίας Ζωών Ι.Π. Μεσολογγίου “ΕΛΠΙΔΑ” που καταδικάζει την επίθεση με ύβρεις του Αντιδημάρχου Νικόλαου Καραπάνου σε μέλος του Δ.Σ., αλλά και την αμέτοχη στάση του κατά τον ξυλοδαρμό της Προέδρου από πολίτη.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου καταγγέλλεται ότι μέλος του δέχτηκε επίθεση και ύβρεις από τον αντιδήμαρχο Νικόλαο Καραπάνο και πως η πρόεδρος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από πολίτη, χωρίς ο Αντιδήμαρχος να παρέμβει για να αμβλυνθεί η ένταση.

Παράλληλα, το γεγονός του προπηλακισμού καταδικάζει και η Φιλοζωική Αγρινίου εκφράζοντας συμπαράσταση στο σύλλογο του Μεσολογγίου.

Η ανακοίνωση:

Ο Σύλλογος Προστασίας Ζώων Ι.Π. Μεσολογγιου “ΕΛΠΙΔΑ” καταδικάζει την επίθεση και το υβριολόγιο από τον Κύριο Αντιδήμαρχο Νικόλαο Καραπάνο προς το μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου και τον ξυλοδαρμό στην πρόεδρο του συλλόγου από πολίτη που βρισκόταν μαζί για την παράνομη περισυλλογή αδέσποτων!!!
Ο Αντιδήμαρχος δεν έκανε καμία προσπάθεια να αποτρέψει τις επιθέσεις αν και αστυνομικός.
Τέτοιες ενέργειες είναι καταδικαστέες και αμαυρώνουν τον Δήμο ,την Δημοτική Αρχή και δεν αρμόζουν στην Ιερά Πόλη που γέννησε τα ομορφότερα ιδανικά

ΤΟ Δ.Σ.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!