Loading...

Αναταράξεις στη Δημοτική Αρχή Ακτίου-Βόνιτσας μετά την ανεξαρτητοποίηση Αντιδημάρχου


Μοιραστείτε το άρθρο...

“Οι καιροί που διανύουμε είναι πονηροί και χαρακτηρίζονται από τις ενέργειες καιροσκοπικών χαρακτήρων” αναφέρει στην ανακοίνωση η Αντιδήμαρχος Αθηνά Καρέλου εξαπολύοντας επίθεση προς μέλη της διοίκησης που με τις ευλογίες του Δημάρχου έβαζαν εμπόδιο στο έργο της.

Aναταράξεις προκλήθηκαν στη δημοτική αρχή Ακτίου-Βόνιτσας καθώς ο δήμαρχος Γεώργιος Αποστολάκης έπαυσε από αντιδήμαρχο την Αθηνά Βέμη-Καρέλου η οποία ανεξαρτητοποιήθηκε.

Στην απόφαση του ο δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας κάνει λόγο για «έμπρακτη διαφοροποίηση της Αντιδημάρχου από τις επιλογές της διοίκησης του Δήμου σε ζητήματα καθοριστικής σημασίας για τα συμφέροντα και την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου».

Επικαλείται μάλιστα «την ανάγκη αποτελεσματικής άσκησης των καθηκόντων της δημοτικής αρχής η οποία προφανώς δεν ικανοποιείται με τη δράση Αντιδημάρχων που αμφισβητούν απροκάλυπτα ή απαξιώνουν τα κίνητρα του Δημάρχου και των επιλογών του».

Ωστόσο η κυρία Αθηνά Βέμη-Καρέλου ανταπέδωσε τα πυρά στον Δήμαρχο Γιώργο Αποστολάκη με την ακόλουθη επιστολή.

Η επιστολή της Αθηνά Βέμη-Καρέλου

Μετά από την απόφαση του Δημάρχου Ακτίου Βόνιτσας, Γεωργίου Αποστολάκη σχετικά με την απομάκρυνσή μου από τη θέση της Αντιδημάρχου, δηλώνω ότι πάγια πολιτική μου θέση αποτελούσε και θα αποτελεί το συμφέρον των δημοτών….
Άλλωστε αυτόν τον προσανατολισμό επέλεξα από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και πάνω σε αυτό εργάστηκα με όλες μου τις δυνάμεις. Οποιαδήποτε άλλη διαφορετική θέση δεν ήταν αρεστή σε εμένα και ιδίως για προσωπικό μου όφελος.

Δυστυχώς όμως, οι καιροί που διανύουμε είναι πονηροί και χαρακτηρίζονται από τις ενέργειες καιροσκοπικών χαρακτήρων. Κάποιοι από αυτούς και μάλιστα από την παράταξή μας, προσπαθούσαν να μπουν εμπόδιο προς αυτή την κατεύθυνση, με τις ευλογίες του Δημάρχου, περιπλέκοντας τα πράγματα και δυσκολεύοντας τις αποφάσεις της Αντιδημάρχου, οι οποίες όπως προανέφερα είχαν ως κίνητρο τα συμφέροντα των δημοτών.

Με βάση τα παραπάνω και κατόπιν της απόφασης του Δημάρχου, η ενότητα της τοπικής κοινωνίας δεν διασφαλίζεται αλλά απεναντίας δημιουργείται μεγάλος κίνδυνος για τα συμφέροντά της. Για τον λόγο αυτό διαφοροποιήθηκα από τις επιλογές του Δημάρχου και ορισμένων Δημοτικών Συμβούλων ως προς τη διοίκηση του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

Επιδίωξή μου, από δω και στο εξής και από τη θέση της ανεξάρτητης Δημοτικής Συμβούλου, θα είναι η αγάπη μου για τον τόπο και ο αγώνας για την καλυτέρευση της ζωής των δημοτών του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και ιδιαίτερα της Δημοτικής Ενότητας Μεδεώνος.

Ευχαριστώ θερμά, όσους με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους αλλά και αυτούς που δε με εμπιστεύτηκαν και τους διαβεβαιώνω ότι θα είμαι δίπλα τους για το καλό του τόπου μας.

Τα συμπεράσματα στην κρίση των δημοτών…

ΑΘΗΝΑ ΒΕΜΗ ΚΑΡΕΛΟΥ





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!